AquaGlo - Za lep in zdrav videz kože

Kozmetika
Všečki (0)
Cesta v Mestni log 88 a, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid

Nov pristop nežnega pomlajevanja obraza z uporabo naravne kozmetike na vodni osnovi, naravne, neinvazivne, sproščujoče in neboleče nege kože z izjemnimi rezultati!

KAKO DELUJE?

Združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjuje ogrce in globinsko vlaži kožo. Koža je tako obnovljena, regenerirana in pomlajena. Kožo "zbrusimo" in s pomočjo vakuuma vnesemo v kožo aktivne sestavine, ki kožo vidno pomladijo. Zelo enostaven, neboleč in učinkovit poseg.

Patentirana spiralna konica aplikatorja

Tehnološko dovršena majhna sesalna črpalka, udoben in lahek aplikator ter edinstvena spiralna konica s tremi majhnimi luknjicami predstavlja drugačen način profesionalne nege obraza. S pomočjo nadzorovanega podtlaka kožo nežno potegnemo v spiralno konico, ki omogoča emulziji, da zelo dosledno in nežno odmaši pore, poskrbi za piling, izvleče keratin, sebum, ogrce in nečistoče iz por. Edinstvena spiralna oblika konice pa zagotavlja konstanten dovod terapevtskih tekočin v globlje plasti kože.

Spiralna konica aplikatorja:

 • ODSTRANI: bele in črne ogrce, sebum, akne...
 • OLUŠČI: nežen piling odmrlih kožnih celic.
 • HIDRIRA: globinsko vlaženje kože.
 • NAHRANI: izdaten vnos vitaminov in antioksidantov.

REZULTATI VIDNI ŽE PO PRVI NEGI!

INTENZIVNA NEGA, PRIMERNA ZA VSE TIPE KOŽE!

Idealno za:

 • Hiperpigmentacijo.
 • Drobne gubice in gube.
 • Starostne pege.
 • Utrujena in izsušena koža.
 • Od sonca poškodovana koža.
 • Mastna koža z razširjenimi porami.
 • Brazgotine ipd.

AquaGlo nudi intenzivni piling in globinsko očisti kožo, brezhibno odstrani nečistoče. S pomočjo spiralne konice vbrizga serum, bogat z antioksidanti, za maksimalno izboljšanje elastičnosti kože in hidratacije. Kožo pušča lepo gladko in osveženo. Popolnoma nežen princip delovanja, ki nudi takojšnje rezultate brez nelagodja.

Prikaz nege z AquaGlo si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=mYrc47pzvCcUGODNA NALOŽBA V NAJNOVEJŠO TEHNOLOGIJO

Povpraševanje po nežnih alternativah mikrodermoabrazije vztrajno narašča. AquaGlo sistem je popoln aparat za ekstrakcijo in čiščenje, ki se lahko uporablja kot nežna, neinvazivna alternativa mikrodermoabraziji. Ponudite jo lahko kot samostojno - novo nego obraza, hkrati pa jo lahko vključite v katerokoli že obstoječo nego. Z uporabo AquaGlo sistema lahko z uporabo enega samega priročnega aparata kožo očistite, naredite piling, ekstrakcijo ter kožo globinsko hidrirate, nahranite in oksigenirate.

Zakaj ne bi sami BREZPLAČNO izkusili tretmaja, da bi bolje spoznali njegove takojšnje rezultate in na sebi občutili izboljšan videz kože!

Več informacij in kontakthttps://www.spes.si/estetika/

Sledite nam lahko tudi na: https://www.facebook.com/spesestetika/https://www.instagram.com/spesestetika/https://www.pinterest.com/spesestetika/.


AquaGlo - Za lep in zdrav videz kože

Pošlji sporočilo