Avtomatski dozirnik za razkuževanje/milo

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
35,00 €
Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid
AVTOMATSKI DOZIRNIK 450ml – ELEGANTNOST RAZKUŽEVANJA

Nič več potiskanja pumpice in pobiranja bakterij za uporabniki pred nami. Avtomatski dozirnik ob približku roke izpusti ravno dovolj razkužila za eno osebo. Avtomatski dozirnik deluje na senzor. Predvsem je to pomembno, saj se ne dotikamo dozirnika in s tem ne prenašamo na sebe bakterije prejšnjih uporabnikov. Roko nastavimo pod dozirnik, senzor gibanja zazna roko in nanjo razprši antibakterijsko razkužilo. V posodico lahko vlijemo 450ml antibakterijskega razkužila z vonjem citrusa ali zelenega čaja.

Idealen je za katerikoli prostor, saj se njegov enostaven izgled lepo zlije z kakršnim koli prostorom. Postavimo ga lahko na pult recepcije, ob vhodu trgovine, pisarne, restavracije, klinike, vhodu našega doma in kjerkoli drugje kjer je večja frekvenca vstopa ljudi v prostor.

Prednost brezkontaktnega razkuževanja pred ročnimi dozirniki:
  • Ne dotikate se dozatorja, kar pomeni, da na sebe ne nanašate dodatnih nečistoč in bakterij, ki so jih morda nanesli prejšnji uporabniki.
  • Enakomerno doziranje pomeni, da privarčujete pri samem antibakterijskemu razkužilu.
  • Bogato pršenje pomeni tudi, da se razkužilo enakomerno vtre po rokah.
  • Brezkontaktni električni dozator je veliko bolj stabilen kot pa ročni dozirnik.
  • Daljša življenjska doba in varovanje okolja zaradi možnosti ponovnega polnjenja.
ENOSTAVNA NASTAVITEV in UPORABA

Avtomatski dozirnik 450 se polni preko usb vtičnika, h kateremu je priložen tudi adapter v škatli. Eno polnjenje zadostuje za približno 5000 razkuževanj. Avtomatski dozirnik je oblečen v ABS plastiko. Na zgornjem delu je gumb za vklop in hkrati deluje tudi za izklop.

Avtomatski dozirnik za razkuževanje/milo

Prodam izdelek
35,00 €
Pošlji sporočilo