Baija… nova naravna in čutna kozmetika

Kozmetika
Všečki (0)

Emocionalna popotnica, Baija, njeno ime pomeni »srečna ženska« je napolnila svoj dnevnik doživetij z barvitimi izkušnjami s številnih potovanj. Unikatna in radovedna Baija se navdušuje v mešanici različnih kultur z željo, da bi vsi s tem bolje razumeli svet v katerem živimo. Popelje nas na prečudovito potovanje, namišljeno ali resnično in skrbno beleži zgodbe, ki ob tem nastajajo.

Baija ljubi naravo in lepoto zato v svojih proizvodih uporablja učinkovine iz narave. Recepture so našli v tradicionalnih metodah in ustvarili izjemne izdelke. Visoko kvalitetni proizvodi vsebujejo naravne aktivne sestavine (minimalno 96%) in so narejeni po tradicionalni metodi mojstrov v izdelavi mil iz Marseilla.

Recepture dišav so selektivno izbrane iz najboljšega kar ponujajo rastlinski parfumi.

Ustvarjene so v mestecu Grasse, ki velja za svetovno prestolnico dišav.

Baija ponuja proizvode za nego telesa in dišave za dom v linijah French Pompon z vrtnico in ličijem, Festin Royal z karameliziranim medom, Moana s cvetom tiare, So Loucura s pasijonko, Ete a Syracuse s cvetovi pomaranče, Croisiere Celadon z zelenim čajem in jasminom...

B A I J A   

1. Naravna in senzorična kozmetika, ki vpliva na emocije. 2.Vsebuje 96% naravnih sestavin, narejeno v Franciji. 3. Sveža in moderna. 4. Subtilna in kompleksna, navdušujoča in skrivnostna. 5. Iskriva in rahlo norčava, ki poživi življenje. 6.Elegantna in edinstvena, označuje in osvaja dušo. 7. Moderna in umetniška, osvaja in fascinira v svojem domiselnem svetu.