Celodnevno izobraževanje kozmetičark

Kozmetika
Všečki (1)

V mesecu oktobru smo izvedli  izobraževanje za kozmetičarke Dr. Grandel kozmetike, na kateremu smo se posvetili:  čistilni liniji, prihajajočim novostim, liniji ampul ter profesionalni liniji izdelkov Dr. Grandel za kozmetičarke. Kozmetika Dr. Grandel je izdelana v Nemčiji v družinskem podjetju z več kot 70- letno tradicijo. Dr. Grandel kozmetika je kozmetika, katera se ponaša s kakovostjo in tradicijo.

Izobraževanje je vodila produktna vodja podjetja Grandevita, Judita Žilavec, katera je tudi trenerka Dr. Grandel kozmetike v Sloveniji in ostalih trgih.

Čistilna nega kože je za vsako kožo zelo pomembna, oz. ključna, zato tudi kozmetika Dr. Grandel daje veliko poudarka na čistilni liniji. Čistilni liniji smo se posvetili od A do Ž, da tukaj ne bo več dilem J o pravi izbiri čistilnega rituala.

Naša Dr. Grandel linija ampul je linija z 19 različnimi ampulami, katere pa lahko uporabljamo kadarkoli glede na naše razpoloženje in razpoloženje naše kože.  Ampule Dr. Grandel imajo vsebnost najvišje koncentracije aktivnih sestavin v malih 3 ml steklenih embalažah. Ampulo izberemo glede na  trenutno potrebo  kože, da ji damo maksimalen želeni učinek.

Predstavili smo 2 novosti iz linije Ampul (majhna ampula, odlični rezultati):

Ampula AHA Effect je »globinski čistilec«. Našo kožo naredi popolno, zmanjšuje gubice in regenerira kožo. Z vsebnostjo 5% sadnih kislin in sadno vodo iz zelene mandarine, ampula čisti globoko v koži in obdrži rafiniran kompleksni ion. 

Ampula Collagen Boost je Anti-age ampula, ki vrne vse na začetek. Anti-aging »power pack« učvrsti in preoblikuje kožo z učinkom 360°. Ampula spodbuja proizvodnjo kolagena in utrjuje vezivno tkivo z rastlinskimi aktivnimi sestavinami. 

Na koncu pa smo se posvetili še profesionalni liniji izdelkov Dr. Grandel kozmetike.

Pregledali smo različne maske naše linije, masažne kreme, čistilne linije, ampule. Prav tako smo govorili o postopkih nege strank , dvojnem čiščenju, nadaljnji negi. 

Vsem udeleženkam se zahvaljujemo za udeležbo na izobraževanju ter odlično vzdušje.

Vsem udeleženkam se zahvaljujemo za udeležbo na izobraževanju ter odlično vzdušje.