Celoviti tečaj podaljševanja nohtov

Mani & pedi
Všečki (0)
27. marec, 2018
09:00 - 00:00
Pirnikova ulica 8, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
Poglej na zemljevid
900,00 €
+ DDV
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Veliko žensk ima težavne naravne nohte – ti so lahko krhki, razcepljeni, mehki. Take nohte lahko zdravimo s primernimi in temu namenjenimi preparati, hitra rešitev pa so umetni nohti. Ustvarimo jih lahko s plastičnimi konicami, gelom ali akrilom. Na celovitem tečaju podaljševanja nohtov vas bomo naučili raznih tehnik nanašanja gelov ali akrila, uporabo šablon, podaljševanja nohtov s konicami in korekturo.

Celoviti tečaj podaljševanja nohtov je sestavljen iz 5 modulov in internega izpita. Zajema 54 ur, teorije (30 ur) in prakse (24 ur). Tečajnice delajo na roki Nail trainer in na modelih. Do izpita morajo opraviti podaljševanja na najmanj 5. modelih. Tečajnice prejmejo učbenik, ki je vštet v ceno. Moduli zajeti v tečaj :

Utrjevanje naravnih nohtov

Podaljševanje nohtov s konicami

Podaljševanje nohtov s šablonami

Korektura podaljšanih nohtov

Različne tehnike nanašanja gelov

 Tečaj izvaja Mojca Janežič - direktorica podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA, kozmetičarka, PHD master educatorka za Hand & Nail Harmony in IBD, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka. 
  1. Tečajnice morajo v času izobraževanja narediti najmanj 10 setov nohtov s podaljški in gelom ter vsaj 10 korektur oz. polnjenjem narastka. Vadijo lahko pri nas (material vštet v ceno) ali doma (material kupijo z 10 % popustom).
  2. Na tečaju uporabljajo naše proizvode, vse izdelke pa lahko kupijo na dan tečaja z 10 % popustom.
  3. Tečajnice bodo po uspešno opravljenem izpitu (test in nohti) pridobile diplomo, lahko pa opravljajo tudi preverjanje za NPK maniker-ka in pridobijo certifikat NPK Maniker in poklic, ki je formalno priznan (vpis v delavsko knjižico).
 Interni izpit - Celovitega podaljševanja nohtovIzpit: Teorija: test, Praksa: Samostojna izdelava nohtov na modelu: novi nohti na eni roki in korektura na drugi roki v 2 urah.  Cena: 900,00 € + DDV  25 % ob prijavi, preostalo do začetka usposabljanja. Celoviti tečaj podaljševanja nohtov je sestavni del usposabljanja in izobraževanja za NPK Maniker-ka.

Celoviti tečaj podaljševanja nohtov

27. marec, 2018
09:00 - 00:00
900,00 €
+ DDV