Delavnica stimulacije mišic in infrardeče luči

Kozmetika
Všečki (0)
9. junij, 2021
10:00 - 00:00
60,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Delavnica stimulacije mišic in infrardeče luči

Delavnica zajema prakso in teorijo.

Stimulacija mišic in infrardeča luč
Tehnologija je vedno bolj priljubljena in se uporablja pri rekreativnih in vrhunskih športnikih, nepogrešljiva je pri fizioterapevtskem delu in v lepotnih salonih. S terapijo dosežemo izredno dobre rezultate na različnih strankah. Izvajamo lahko:

  • Estetske terapije
  • Terapije za šport
  • Masažo in sprostitev
  • Terapije za rehabilitacijo


Na enodnevni delavnici vam bomo predstavili predstavitev poteka terapije. Dotaknili se bomo tudi predpisov. Demonstracijsko bo prikazano:

  • oblikovanje telesa za različne tipe strank
  • stimulacija obraza
  • stimulacija telesa z raznimi dodatki.

Vsi izdelki in pripomočki so na voljo v učilnici v času delavnice brezplačno.

STIMULACIJA OBRAZA
Stimulacija mišic obraza je vedno bolj aktualna. Na obrazu se kmalu pokažejo prvi znaki staranja. Z leti se oblika obraza spreminja, obraz postaja širši in izgublja okroglo obliko. Krožne mišice okoli ust se spreminjajo v gube, krožna mišica očesa se spušča v veko, povečajo se podočnjaki, oči izgledajo bolj utrujene in neprespane. Spodnje mišice obraza vedno bolj izgledajo kot vrečke.
Na obrazu z vsakdanjo mimiko obraza uporabljamo samo določene mišice. Ostale mišice pa z leti preprosto pozabimo uporabljati. S pomočjo stimualacije mišic bomo ponovno aktivirali vse mišice. Že poprvi terapiji so vidni prvi rezultati kot osvežitev obraza.
Z vsako nadaljno terapijo se dosežejo boljši rezultati. Na delavnici vas bomo naučili tudi izvajati terapije za stimulacijo mišic obraza.

Delavnica stimulacije mišic in infrardeče luči

9. junij, 2021
10:00 - 00:00
60,00 €