Dermokozmetika BIODROGA MD ponuja rešitev težavam s kožo

Kozmetika
Všečki (0)
V razvojnem inštitutu podjetja BCG Baden-Baden so združili znanje fitofarmacije, dermatologije, biotehnologije in kozmetike. Rezultat združitve vseh teh področij je napredna dermokozmetika BIODROGA MD™. BIODROGA MD je visoko učinkovita specialna nega, ki zadosti potrebam vsake kože. To dosežemo z inovativnim kremnim formulacijam, ki vsebujejo koži podoben DMC, hkrati pa zagotavljajo, da koža izdelke dobro prenaša. Za popolno nego so na voljo tudi visoko učinkoviti serumi z maksimalno koncentracijo učinkovin, razviti posebno za točno določene težave s kožo. Vsi izdelki in njihova kompatibilnost s kožo je preverjena s strani dermatologov.

BIODROGA MD ZAGOTAVLJA KVALITETO IZDEKOV

BIODROGA MD se vzdržuje vseh dodatkov, ki lahko povzročijo draženje kože in se osredotoča na učinkovine, katere bo koža najboljše prenašala. BIODROGA MD MEDIC SKIN CARE ne vsebuje parabenov (methyl parabens), mineralnih olj (paraffinum liquidum), silikonov (dimethicones), PEG (PEG emulsifiers), sulfatov (sodium sulfate), etanolaminov (DEA, TEA, MEA), sintetični barvil, sintetičnih dišav in živalskih sestavin.

SESTAVINE Z ZNANSTVENO DOKAZANIM UČINKOM

Novodobna tehnologija omogoča najbolj sofisticirane formulacije izdelkov s še bolj intenzivnim učinkom, boljšo penetracijo učinkovin, hkrati pa omogoča tudi stabilnost določenih učinkovin. Natančno razvite učinkovine omogočajo maksimalno korist naši koži.

 1. Specialne kisline in encimi za vsak tip kože.
 2. Viosko učinkoviti peptidi in rastni faktorji.
 3. Koži podoben DMC, ki zagotavlja popolno tolerance kože.
 4. Stabiliziran vitamin C za napredno DNA zaščito in pomemben antioksidant glutation biomimetični peptid
 5. Enkapsuliran retinol, ki je izjemno stabilen – tudi po večih mesecih koncentracija retinola ostane skoraj popolnoma stabilna.
 6. Navzkrižno povezana hialuronska kislina z 5-krat večjo sposobnostjo vezave vlage.

Kot specialist za učinkovito kozmetiko, BIODROGA MD združuje nego in medicino. ZELO UČINKOVITO, VENDAR ŠE VEDNO BREZ RECEPTA.

DERMA MEMBRANSKI KOMPLEKS (DMC) - „PRENAŠALEC UČINKOVIN“

Običajne kremne emulzije vode v olju predstavljajo bariero za učinkovine, saj morajo le-te najprej preiti emulzijo preden dosežejo kožo. Zaradi tega je učinek teh sestavin opazen kasneje.

Vsi kremni izdelki BIODROGA MD vsebujejo Derma membranski kompleks (DMC). DMC je podoben koži, saj posnema bariero kože fizikalno pa tudi z vidika membranskih komponent (fosfolipidi, skvalan, ceramidi, trigliceridi). Derma membranski kompleks je napredni dostavni sistem za učinkovine, ki deluje kot „prenašalec učinkovin“. Optimizira transport učinkovin v kožo, brez kakršnega koli bariernega učinka. Izdelki, ki vsebujejo Derma membranski kompleks, imajo hitrejši in bolj neposreden učinek. Ti izdelki so zelo nežni do kože in ne mašijo por. Zagotavljajo takojšen učinek in posnemajo delovanje zaščitne bariere kože.

Uporabni namig: V serumih ni potrebe za uporabo DMC, saj zaradi njihove formulacije ne potrebujejo dodatka za konsistentnost.

BIODROGA MD CELLMED METODA

BIODROGA MD kot strokovnjak za učinkovito kozmetiko povezuje nego telesa ne samo  z aparaturami temveč jo približa tudi medicini. BIODROGA MD CELLMED METODO deluje sistematično, da povrne koži njeno ravnovesje in zdrav izgled.

BIODROGA MD koncept, ki je namenjen specifičnim tipom kože z njihovimi specialnimi potrebami nudi medicinsko„negovalno rešitev“ v štirih korakih. Vsak korak je pomemben kot osnova za naslednji korak.

 • Samo optimalno pripravljena koža z odprtimi porami lahko absorbira učinkovine. 
 • Serumi z biološkimi učinkovinami zagotavljajo učinek, ki bo odpravil določeno težavo. 
 • Ustrezen nivo vlage in intaktna zaščitna bariera sta prepogoj za zagotavljanje učinkovitega delovanja sestavin.
 • Zaščita kože je nabojši anti-aging učinek in s tem ohranjamo tudi zdravje kože.

BIODROGA MD – IZDELKI KI TEMELJIJO NA MEDICINI IN ZNANOSTI

Kaj lahko pričakujete od izdelkov BIODROGA MD? Medicinske izdelke, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih spoznanjih. Izdelki vključujejo „inteligentne“ teksture, njihova učinkovitost je optimizirana zahvaljujoč Derma membranskemu kompleksu. Izdelki vsebujejo učinkovine na rastlinski osnovi za dolgotrajen negovalni učinek, izjemno učinkovite vitamine, tripeptide, ki spodbujajo sintezo kolagena in ščitijo kožo ter heksapeptide, ki sproščajo obrazne konture. Vsebujejo učinkovita rastlinska olja in izvlečke ter razkošno hialuronsko kislino. Vse te inovativne učinkovine najdemo v vrhunski negovalni kozmetiki, ki uspešno rešuje različne težave s kožo in lasmi.

Izdelki BIODROGA MD ne vsebujejo dišav ali pa vsebujejo izključno naravne dišave. So brez parabenov in mineralnih olj. Izdelki ne vsebujejo klasičnih PEG emulgatorjev.

NEGOVALNI POSTOPKI ZA DOLGOROČNO IZBOLJŠANJE STANJA KOŽE

BIODROGA MD ponuja širok nabor negovalnih postopkov kar omogoča pripravo individualne nege, ki je posebno prilagojena, da se spoprime s težavami kože. Izbira določenih izdelkov in hkratna uporaba aparatur zagotavlja dolgoročno izboljšanje stanja kože. To omogoča dobro podlago profesionalnim negovalnim postopkom:

 • profesionalna analiza stanja kože
 • definiranje cilja, ki ga želimo doseči z negami
 • izdelava plana negovalnih postopkov
 • optimalna izbira izdelkov
 • doseganje dolgoročnega izboljšanja stanja kože

POSTOPKI S POMOČJO APARATUR – “POVEČEVALCI” UČINKA

BIODROGA MD – ZELO PRIMERNA KOZMETIKA ZA DELO S POMOČJO APARATUR

BIODROGA MD izdelki in postopki so bili razviti tako za postopke, katere opravljamo samo s pomočjo rok, kot za postopke, ki jih opravljamo tudi s pomočjo aparatur. To pomeni, da aktivne substance lahko še bolje penetrirajo v epidermis.

BIODROGA MD IZDELKE LAHKO KOMBINIRATE Z APARATURAMI, KI OMOGOČAJO BOLJŠI PRENOS UČINKOVIN

 • Ultrazvok
 • Mezoterapija
 • Radio frekvenca
 • IPL (Intense Pulsed Light)

Dermokozmetika BIODROGA MD ponuja rešitev težavam s kožo

Pošlji sporočilo