DIAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA NOV APARAT

Kozmetika
Všečki (0)

PRODAM NOV NIKOLI UPORABLJEN  APARAT :DIAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA Z DIAMANTNIMI GLAVAMI.

TEL: 040 619 140

INFO:

Mikrodermoabrazija je profesionalni postopek za glajenje kože (epidermisa), v primeru aken, brazgotin in gub.

Z metodo diamantnega pilinga bomo postopoma in kontrolirano odstranili plasti poroženelih celic s pomočjo diamantnih konic in vakumom, ki med samim izvajanjem posega odstrani vse odmrle kožne celice ter pospeši mikrocirkulacijo in posledično obnavlja kožo. S samimi postopkom dosežemo, da se pričnejo tvoriti nove celice v povrhnjici, izboljša pa se tudi sama struktura kože. Povrhnjica postane bolj gladka in tudi bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Na koži se zacelijo prej vidne poškodbe, izboljša se sam ten kože, popravi tonus in elastičnost kože. Koža postane bolj čvrsta in napeta, pore pa postanejo manj vidne. S postopkom dosežemo lepo, enakomerno površino kože. Tretma se uporablja tudi za glajenje kože in odpravljanje gubic.

Postopek je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije.

 Terapija ni dolgotrajna in stranka lahko takoj po zaključku terapije nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi. Po posegu na koži ne ostanejo brazgotine ali morebitni madeži. Postopek je neboleč. Med samim izvajanjem tretmaja ni krvi, stranka ne potrebuje anestezije. Ne prihaja do vnetij.

DIAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA NOV APARAT

Prodam izdelek
360,00 €
Pošlji sporočilo