Edinstven gel na tržišču - LCN Bio glass gel!

Mani & pedi
Všečki (0)

Opis

Znamka: LCN
Oznake: Bio glass, gel, manikura, pedikura

Bio glass gel je edinstven gel na tržišču, ki zaradi svoje bio združljivosti ustvarja naravno vezavo z naravnim nohtom. Telo ga ne zavrne temveč podpira nastanek novega tkiva. Izboljša se oprijem gela in ne pride do poškodb naravnega nohta.

Gel  je INOVACIJA iz medicine, 100% brez kislin, vsebuje bioaktivne sestavine, ki se aktivno vežejo  z naravnim nohtom. Bio-Glass vsebuje samo vezne elemente, ki so kompatibilni s telesom, saj je bil prvotno razvit za izdelavo umetnih kosti v telesu. Telo prepozna BIO GLASS GEL  kot  naravni material in ga ne zavrne. Desetletja raziskav so pokazale, da bioaktivno steklo, zlasti na področju kozmetike, izkazuje visoko bio združljivost. Bio-Glass ustvarja naravno vezavo z naravnim nohtom. Bio-Glass-a  telo ne zavrne, ampak podpira nastanek novega tkiva, ki temelji na posebni anorganski sestavi. Predvsem se izboljša oprijem med naravnim in umetnim nohtom. Poleg tega Bio-Glass deluje kot nosilec za bioaktivne snovi.

BGG združuje vezavo in oblikovanje v enem izdelku in omogoča, da se na osnovi aktivnih sestavin zmanjša poškodbe nohtov, ki nastanejo zaradi vezav s kislinami. BGG ima zelo nežen pastelni ton in je primeren za vse tipe nohtov.

Posebni kompleks Bio-Glass-a vsebuje L-cistein in Chitosan, ki podpirata regeneracijo in tako precej izboljšata strukturo nohtov.

  • L-cistein je aminokislina in kot protein je najpomembnejši element keratina. Ta sestavina je bistvena za zdravo rast nohtov.
  • Chitosan je biopolimer naravno prisotnih poliamino saharidov in ima dokazljivo antibakterijski in fungicidni učinek. Zato je še posebej primeren za poškodovane nohte, kot tudi za mikro poškodbe podnohtja in raz vzdolž podnohtja, ki nastanejo zaradi nepravilnega piljenja.

Edinstven gel na tržišču - LCN Bio glass gel!

Pošlji sporočilo