IBX sistem, za poškodovane nohte in zaščito!

Mani & pedi
Všečki (0)
Kočevarjeva ulica 12, 3000 Celje
Poglej na zemljevid

Opis

Znamka: IBX
Oznake: ibx, manikura, zaščita nohtov

IBX je naravni učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov pod katerimi koli permanentnimi laki. Deluje v notranjosti nohta, ne pa na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov. Nanese se na površino nohta, penetrira s toploto in ˇzapečeˇ (z LED lučko) v notranjosti nohta, kar povzroči učvrstitev od znotraj! IBX ustvari zaščitni ščit za nohte, ki ga nikoli ne odstranimo. Lahko popravi številne poškodbe na nohtih in ohranja nohte v zdravi kondiciji. Prodaja izključno salonom!

TEČAJ ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATA IBX SISTEMA!

Pridružite se nam na brezplačnem tečaju in pridobite nove informacije o zaščiti in negovanju naravnih nohtov. Naučite se pravilne uporabe IBX SYSTEMA, saj boste tako vašim strankam lahko ponudili profesionalno storitev z najboljšimi rezultati. Prav tako vam bomo predstavili najboljše načine za trženje IBX storitev vašim strankam in posledično boljšo prodajo .

V primeru nakupa IBX SYSTEMA (vsi, ki IBX že imate nakup ni potreben), boste lahko opravljali tečaj in pridobili certifikat IBX strokovnjaka. 

  1. del (za vse) PredstavitevZakaj IBX?Kako IBX delujeProizvodi pri IBX SYSTEM--uNanos IBX-aTrženje IBX-a za rast vašega podjetja
  2. del (samo za kupce IBX-a) IzpitFotografiranje & podelitev certifikatov

Število mest je omejeno, zato je obvezna predhodna potrditev udeležbe.

V primeru, da se odločite za nakup oz. storitev IBX sistema v vašem salonu imate na razpolago promocijske pakete, tečaj je ob nakupu enega izmed paketov BREZPLAČEN, in sicer:

 

 

 

1.     MINI PAKET (124,50€)

 

IBX mini paket

Dadi oil 24x3,75ml

Dadi oil 72 ml

Luxury dadi losion 236 ml

Cinnatize 236 ml

IBX Knjiga

2.     PAKET L (116,40€)

IBX duo sistem

Dadi oil 15 ml

10x Dadi oil 3,75 ml 

 Cinnatize 236 ml 

 Luxury Dadi losion 59 ml

IBX knjiga

 

3.      PAKET XL (137,10€)

IBX duo sistem

Dadi oil 72 ml

10x dadi oil 3,75 ml

Cinnatize 236 ml