IBX sistem, ki je obnorel svet!

Mani & pedi
Všečki (0)

Opis

Znamka: IBX
Oznake: ibx, manikura, zaščita nohtov

IBX je naravni učvrstitveni sistem, namenjen zaščiti nohtov pod katerimi koli permanentnimi laki. Deluje v notranjosti nohta, ne pa na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov. Nanese se na površino nohta, penetrira s toploto in ˇzapečeˇ (z LED lučko) v notranjosti nohta, kar povzroči učvrstitev od znotraj! IBX ustvari zaščitni ščit za nohte, ki ga nikoli ne odstranimo. Lahko popravi številne poškodbe na nohtih in ohranja nohte v zdravi kondiciji. Prodaja izključno salonom!

TEČAJ ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATA IBX SISTEMA!

Pridružite se nam na brezplačnem tečaju in pridobite nove informacije o zaščiti in negovanju naravnih nohtov. Naučite se pravilne uporabe IBX SYSTEMA, saj boste tako vašim strankam lahko ponudili profesionalno storitev z najboljšimi rezultati. Prav tako vam bomo predstavili najboljše načine za trženje IBX storitev vašim strankam in posledično boljšo prodajo .

V primeru nakupa IBX SYSTEMA (vsi, ki IBX že imate nakup ni potreben), boste lahko opravljali tečaj in pridobili certifikat IBX strokovnjaka. 

  1. del (za vse) PredstavitevZakaj IBX?Kako IBX delujeProizvodi pri IBX SYSTEM--uNanos IBX-aTrženje IBX-a za rast vašega podjetja
  2. del (samo za kupce IBX-a) IzpitFotografiranje & podelitev certifikatov

Število mest je omejeno, zato je obvezna predhodna potrditev udeležbe.