Inovacija s kolagenom iz laboratorijev Dr. Grandel

Kozmetika
Všečki (0)

Inovacija s kolagenom iz laboratorijev Dr. Grandel
Predstavljamo vam Novosti iz nove PRO COLLAGEN linije, kolagenska inovacija iz laboratorijev Dr. Grandel Nemčija. V liniji PRO COLLAGEN sta vključena dva vrhunska produkta - krema in koncentrat.

PRO COLLAGEN krema

Nežna krema mehča površino kože in ji podarja svež videz. Peptidi mehčajo teksturo kože, hkrati pa odpravljajo gubice in blažijo globje gube, prav tako tudi mimične gubice. Zmanjšajo upad kolagenskih vlaken in koži zagotavljajo večjo elastičnost. Psevdo kolagen vlaži in mehča kožo. Inteligentna koda PRO COLLAGEN poveča sintezo kolagena hkrati ščiti pred staranjem katerega povzročajo zunanji stresni dejavniki.

Krema je na voljo tudi v profesionalnem pakiranju- 125 ml.

Aktivne sestavine:

  • v  Vitamin C
  • v  Amino silicijev kompleks
  • v  Psevdo kolagen
  • v  Karitejevo maslo

Tip kože: normalen, suh, kombiniran
Stanje kože: občutljiva, zahtevna
Tekstura: lahka/srednja
Pakiranje: 50 ml ali 125 ml

PRO COLLAGEN koncetrat

Inteligentno kodo PRO COLLAGEN so v laboratorijih Dr. Grandel uporabili tudi v koncetratu, kjer spodbuja obnavljanje kolagenske mreže in neguje kožo. Koncentrat ima nalogo intenzivnega vlaženja, saj je poln aktivnih sestavin. Intenzivnemu vlaženju pomaga mikro hialuronska kislina, saj bo kožo omehčala in v hipu zgladila gubice, zato je koncentrat primeren za nego ki vključuje pomlajevanje.

Koncentrat je na voljo tudi v profesionalnem pakiranju – 50 ml

Aktivne sestavine:

  • v  Amini Silicijev kompleks
  • v  Vitamin C
  • v  Mikro hialuron
  • v  Pro Collagen peptidi

Tip kože: normalen, suh, kombiniran, masten
Stanje kože: občutljiva, zahtevna
Tekstura: lahka
Pakiranje: 30 ml ali 50 ml 

KAJ JE PRO COLLAGEN KODA?
Gre za koncept inteligentnega aktivnega delovanja, ki stimulira naravne ključne procese regeneracije kolagenske strukture kože. V kombinaciji s kolagensko različico iz kvasa ter vitaminom C podpira preoblikovanje kolagenskih vlaken, saj sistematično deluje na razvojne faze v sintezi kolagena. Prav zato je ta čudežna koda pomemben dejavnik, ko gre za elastičnost in čvrstost kože.

Oba artikla sta že v redni prodaji.