Iščem delo v frizerskem salonu na podravskem koncu

Frizerstvo
Všečki (0)
Iščem delo
Maribor in okolica, podravska regija
Poglej na zemljevid

Iščem delo kot frizer.Star sem 32let. Po prvotni izobrazbi nisem frizer. Zaradi izrednega veselja do dela  v frizerstvu, sem se odločil, da naredim frizersko šolo(izredno). Končal sem jo pred 1letom. Delam kot komercialist na terenu za profesionalno frizersko kozmetiko.Ogromno hodim po tujini na izobraževanja glede trendov in novosti.Seveda vse preko firme za katero delam. Že preden sem se vpisal v šolo frizerstva sem par mesecev prej delal v salonu. Črpal znanje in se učil, tako da sem že pred odhodom v šolo dobil nekaj izkušenj glede barvanja, fenanja, strigel sem že moške( to mi je največje veselje)

Dnevno obiščem veliko frizerskih salonov. Delo mi je všeč, ampak me ne izpopolnjuje.želim si delati v frizerskem salonu, kjer bom lahko strankam pričaral nasmeh na obraz z novim videzom, z storitvijo. Iščem delo v salonu na podravskem koncu.Nek salon, kjer bi videli moj potencial, kjer bi radi v svojem kolektivu zgovornega, nasmejanega in samoiniciativnega moškega frizerja, nek salon, ki bi bil pripravljen me naučit vsega kar moram znati, da lahko samostojno delam stranke v tem salonu. Postanem v tem timu samostojen frizer.Iščem nek salon, kjer bi lahko dolgoročno delal, se učil.Ja res nimam veliko izkušenj, vem da v vseh salonih iščejo izkušene frizerje z 3 ali več leti izkušenj. Vem tudi, da je ta kader z izkušnjami zelo težko dobiti.Sploh nekomu, ki bi mogoče raje imel moškega v timu.Ogromno me stranke, ki jih obiščem sprašujejo, če poznam kakšne izkušene frizerje. Ko povem, da bi jaz bil pripravljen pa ni dovolj izkušenj.Na žalost je tako, da tega kadra z izkušnjami je zelo malo ali ga ni. Res nimam nekaj dosti izkušenj.Sem pa zelo željčen dela v salonu, sem človek, ki ima v glavi jasno začrtan cilj, delati v frizerskem salonu.Sem odrasel vem kaj so prioritete, sem odgovoren, pripravljen na učenje, delo, sem resen, zelo komunikativen, kar seveda pri delu z frizerkami moram biti in odgovoren.

Če kdo potrebuje nekoga, da si ga oblikuje po svojih standdardih, nekoga, ki zelo rad dela v frizerskem poklicu kar kaže to, da sem naredil frizersko šolo 13 let po srednji šoli, bom zelo vesel klica in povabila na razgovor, kjer se vam bom lahko še podrobneje predstavil.

S spoštovanjem

Jan

031760490

Info.lakroa@gmail.com

Iščem delo v frizerskem salonu na podravskem koncu

Pošlji sporočilo