Izobraževanje za profesionalno preučitev rok, nog in nohtov

Mani & pedi
Všečki (0)
Po dogovoru
150,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Manikira

AMAK trade doo je vodilno podjetje v Sloveniji, ki se že 15 let ukvarja izključno z vsemi oblikami urejanja rok nog in nohtov.

Verjetno podjetje poznate skozi ponudbo Franšiznih salonov  Manikira in Urban spa salonov lepote, ki so pozicionirani v vseh večjih nakupovalnih centrih po Sloveniji, ali pa pod blagovno znamko Manikira profesionalni izdelki za nego rok in nohtov.

Osnovna dejavnost podjetja so storitve  manikira in pedikura, ter izobraževanje za profesionalno preučitev rok, nog in nohtov, tehnike obravnavanja rok, tehnike različnih pristopov za izvajanje najrazličnejših postopkov za zdrave in čvrste nohte, prepoznati bolezni nohtov, se aktivno boriti proti boleznim in poškodbam nohtov,k ter skrb za lepe in zdrave roke in noge.

V sklopu svojih izobraževanj že vrsto let uspešno izobražujejo (do izobražujejo) najrazličnejše profile (farmacevte, kozmetike in frizerje). Pri tem dosegajo izredno zanimive rezultate in odzive.

Glede na to, da se v šolah še vedno na tem področju izvajajo bolj osnove manikure in pedikure, ne gre pa se v globino, v podjetju ugotavljajo, da dijaki in študentje prihajajo na razgovore o zaposlitvi s premalo predznanja.

Izobraževanje za profesionalno preučitev rok, nog in nohtov