Kako do dodatnega zaslužka v kozmetičnem salonu?

Kozmetika
Všečki (0)

Kako do dodatnega zaslužka v kozmetičnem salonu?

Včasih je bila prodaja kozmetike za nego doma v kozmetičnih salonih prepovedana. Sedaj je prodaja izdelkov v kozmetičnih, kakor tudi v frizerskih salonih dovoljena. Kar je edino pravilno, saj kdo pozna kožo stranke bolje kot njena kozmetičarka, ali lase bolje kot njen frizer!

Kaj dobi stranka pri nakupu kozmetike v kozmetičnem ali frizerskem salonu?

Poleg izdatne pomoči pri izbiri izdelka in pravilnega prikaza uporabe, dobi izdelek, ki omogoča še povečanje učinka tretmaja - to je pa veliko več kot kot ji lahko ponudi prodajalka v klasični trgovini! Lastnica ali lastnik salona pa poleg tega, da stranki pomaga, dobi za to še denarno nagrado.

Lastnicam ali lastnikom salonov zato priporočamo, da svojim strankam za povečanje učinkovitosti terapije ponudijo izdelke, ki jih lahko stranke doma same uporabljajo. 
V naši spletni trgovini www.art-kozmetika.com pa je kar nekaj takih izdelkov, ki jih kozmetični saloni lahko kupite ugodneje, primerni pa so tudi za nadaljnjo prodajo strankam.  Za vas smo jih uredili v sklope, da boste lažje vedeli kaj lahko določeni stranki ponudite.

Za več informacij in pomoč pri izbiri izdelkov pokličite 051 883 444 ali nam pišite na info@art-kozmetika.com. Seznam si lahko tudi natisnete in ga imate vedno pri roki. 

Preberite celoten članek kako do dodatnega zaslužka v kozmetičnem salonu >>