KAVITACIJA Z NASTAVKI RF ZA TELO/RF ZA OBRAZ/ULTRAZVOK IN VAKUM,

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
2.000,00 €

PRODAM SLIMING APARAT/ KAVITACIJO Z NASTAVKI  RF ZA TELO/RF ZA OBRA, Z ULTRAZVOKOM IN VAKUM-OM

VEC INFO NA TEL: 040 619 140

OPIS:

KAVITACIJA-NEKIRURŠKA LIPOSUKCIJA

Kavitacija je neinvaziven, nekirurški in neboleč tretma za odpravo prekomerne telesne maščobe, kateri se izvaja za oblikovanje privlačnejšega videza telesa. Pogovorni izraz za kavitacijo je tudi nekirurška liposukcija, kar nakazuje na to, da je končni rezultat, tako kot pri liposukciji, zmanjšanje oziroma odprava maščobnega tkiva na telesu. Kavitacija se lahko izvaja tudi le na lokalnih, problematičnih delih telesa. Verjetno je kavitacija danes tako popularna tudi zaradi tega, ker se z njo lahko odpravi odvečno telesno maščobo na tistih predelih telesa, kjer jo s samo telovadbo ne uspemo.  Za kratek in preprost odgovor bi lahko rekli, da je kavitacija pospešitev naravnega biološkega procesa zmanjševanja in odprave prekomerne telesne maščobe. Kavitacija ne poškoduje telesnih tkiv, temveč le vpliva na maščobne celice tako, da se izločijo iz telesa. Učinke kavitacije lahko opazimo že po prvem opravljenem tretmaju. Kakšen bo učinek je odvisno od predela telesa, na katerem izvajamo tretma in od količine telesne maščobe.

Kako deluje kavitacija?

Kavitacija je neinvazivna metoda, pri kateri s posebno napravo proizvajamo ultrazvočne vibracije, kar povzroča uničenje maščobnih celic. Maščobne celice popokajo in se preko delovanja limfnega sistema izločajo iz telesa. Limfa odpadne produkte maščobnih celic z urinom izloči iz telesa, del maščobnih celic pa se razgradi v jetrih. Ultrazvočno valovanje naprave za kavitacijo povzroča notranje uničenje maščobnih celic. Energija ultrazvočnega valovanja povzroča trenje med maščobnimi celicami, zaradi česar se le-te razgradijo na večje število manjših delcev, kateri pa se potem v telesu razgradijo.  Zelo pomembno pa je, da po opravljenem tretmaju kavitacije zaužijemo zadosti tekočine in s tem pomagamo telesu, da izloči razbite maščobne celice. Stranke med izvajanjem tretmaja kavitacije ne smejo občutiti nobene bolečine ali druge neprijetnosti. V primeru, da občutijo karkoli drugega kot prijeten toplotni učinek je potrebno postopek nemudoma prekiniti.

Radiofrekvenca (RF)RF tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek procesa je krčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen.Radiofrekvenca je zelo učinkovita pri:• Tretmaju ohlapne kože na rokah, stegnih in trebuhu. Kadar izgubimo maščobo v telesu, se ustvari »prazen prostor«, kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj uvelo kožo učvrsti in jo napne.• Razgrajevanju maščobnih oblog in viškov celulita na telesu.• Zmanjševanju strij.• Obnavljanju kože, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena. • Izboljšanju tonusa kože.

VAKUM

Vakuum terapija se izvaja s pomočjo steklenih ali silikonskih nastavkov (ventuz), v katerih se niža pritisk s toploto ali izsesavanjem.Namen tega izsesavanja je, da se v nastavke posesa koža in pod njo ležeče tkivo. Nastavki se položijo na določene akupunkturne točke ali na dele telesa, kjer je prisotna bolečina. Pogosto in najbolj poznan je vacuum v kozmetiki – drseči vaccum za odpravljanje celulita.Vakuum terapija (masaža) deluje na več plasti kože, na venski in limfni sistem. Negativni pritisk v ventuzi iztisne kri in limfno tekočino iz površinskega kapilarnega sistema v venski in limfni sistem. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena. Prehajanje krvi in limfe iz površinskih v globlje plasti izboljša splošno arterijsko in vensko prekrvitev, a tudi lokalno kapilarno cirkulacijo. Na ta način se poveča prenos hranilnih snovi in kisika med celicami posameznih tkiv in v tkivih nasploh, pospeši se izločanje strupov iz telesa.Z vakuum masažo izvajamo močno masažo podkožja, torej delujemo tudi na maščevje in celulit. S pospešenim pretokom in boljšo prekrvitvijo tkiv se iz telesa odvajajo maščobe in strupi.

KAVITACIJA Z NASTAVKI RF ZA TELO/RF ZA OBRAZ/ULTRAZVOK IN VAKUM,

Prodam izdelek
2.000,00 €
Pošlji sporočilo