Kolagen 10.000 mg

Kozmetika
Všečki (0)
Jamnikarjeva ulica 9, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid
Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu. Najdemo ga v sklepnem hrustancu, v koži, v črevesni steni, v vezeh, kosteh, tetivah in zobeh. Najdemo ga tudi v laseh in nohtih in je sestavni del celotne telesne strukture, saj je prisoten tudi v vseh notranjih organih. S starostjo raven naravnega kolagena v telesu začne upadati, zato je nujno, da ga dodajamo s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili.
Znaki pomanjkanja kolagena:
  • Nastanek drobnih in izrazitejših gub
  • Izguba elastičnosti kože (uvela koža)
  • Tanki in krhki lasje, izpadanje las
  • Tanki in krhki nohti
  • Težave s sklepi, bolečine v kosteh
  • Hormonska neravnovesja
  • Črevesne težave
  • Mišična oslabelost
  • Utrujenost 
  • Nepojasnjena vročina in kožni izpuščaji 

ZAKAJ UČINKUJE?

Vsaka steklenica s stekleničko vsebuje pravo vrsto kolagena (tipa I in III), pravo molekularno velikost, visoko jakost (10.000 mg) z močnimi klinično preizkušenimi sestavinami, ki sinergično delujejo na vašo kožo.

Gingerorange združuje moč hidrolizirane tehnologije kolagena, najvišjo koncentracijo kolagenih peptidov skupaj z vitaminom C, hialuronsko kislino, vitaminom B5, vitaminom B6, vitaminom B7, vitaminom B12, bakrom in silicijem, da kožo napolni z najbolj potrebnimi gradniki za obnovitev kolagena in hialuronske kisline v plasti dermisa. Rezultat je zagotavljanje vlage, prožnosti in elastičnosti, ki so potrebne za vrnitev ure staranja vašega telesa in spodbujanje mlajše, gladke kože.

KAKO DELUJE?Kolagen je gradnik mladostne, sijoče kože. Izguba kolagena s staranjem povzroča drobne gubice, gube, povešenost, utrujeno kožo in izgubo hidracije in čvrstosti.
Ko pijete gingerorange kolagen, vaše telo zazna visoko koncentracijo kolagenih peptidov (10.000 mg) v krvnem obtoku in sproži "odziv na popravilo ran". Ta zdravilni odziv je zelo podoben tistemu, ki se zgodi, ko si porežete prst ali si poškodujete. Ta odziv aktivira skupino specializiranih celic v dermisu, imenovano "fibroblasti", ki ponovno začnejo proizvajati kolagen.Molekula kolagena v izvornem stanju je prevelika, da bi se naše telo ob zaužitju razgradilo in prebavilo ali absorbiralo skozi pore povrhnjice kože.Zato gingerorange uporablja revolucionarno patentirano tehnologijo hidrolize, ki razgrajuje to veliko molekulo kolagena na mikro majhne koščke, imenovane kolageni peptidi, ki so dovolj majhni, da jih je mogoče zlahka absorbirati v naš krvni obtok in / ali prodrejo v pore povrhnjice in se prenašajo v dermisni sloj kože.
Namesto da zagotovi aminokisline, ki jih je treba razgraditi in nato ponovno sestaviti v kolagen, hidroliziran kolagen lahko učinkovito dovaja majhne, uporabne verižne peptide v plast dermisa in sproži nastajanje novega kolagena v koži.

Več informacij o produktu: www.gingerorange.si

Za možnost poslovnega sodelovanja pišite na info@gingerorange.si.