Kongres kozmetikov v Portorožu

Kozmetika
Všečki (0)
2. 3. 2017 - 19. 3. 2017
Portorož
Poglej na zemljevid
60,00 €
Cena velja za člane OZ,

Sekcija kozmetikov pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije organizira KONGRES KOZMETIKOV, ki bo potekal v soboto 1. in nedeljo 2. aprila 2017 v Hotelih Bernardin v Portorožu, kjer za člane pripravljamo zanimiv program z aktualnimi temami.

V preddverju dvorane Europa se bo predstavilo veliko pokroviteljev in razstavljavcev, kjer bodo predstavili različne kozmetične izdelke in opremo za kozmetične salone.

Že prvi dan kongresa bo Katarina Železnik Logar udeležencem predstavila popis obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu in obvezne interne akte za delodajalce, ki jih bodo na kongresu prejeli udeleženci. Predstavnica zavoda za zaposlovanje RS bo na kratko govorila o ukrepih, spodbudah in stanju brezposelnih na področju kozmetike. Častni gostji kongresa bosta gospa Andreja Sterle Podobnik Slovenka leta 2016 in članica CIDESCO gospa Christine Scheib iz Švice, ki nam bo predstavila novo face metodo za mlajši izgled obraza. Med drugim bomo predstavili novosti iz področja manikure in področja naprav, za uporabo v kozmetičnih salonih.

Poleg ostalih razstavljavcev bodo novosti predstavili tudi trije generalni pokrovitelji:

  • Kozmetika Afrodita - dermo-kozmetični izdelki za napredno anti-age nego obraza . 
  • London lash Pro z Bella by Nives- trendi, novosti in nevarnosti nestrokovne izvedbe podaljševanja trepalnic. 
  • Buki d.o.o. - Thailon morske učinkovine, kratorji kozmetike prihodnosti.

V soboto zvečer bo druženje ob glasbi v restavraciji hotela s Slovenko leta gospo Andrejo Sterle Podobnik in pokrovitelji ter razstavljavci kongresa. V kolikor bi katero podjetje želelo sodelovati kot pokrovitelj ali razstavljavec strokovnega srečanja lahko kontaktira sekretarko sekcije preko e-naslova vlasto.markoja@ozs.si.

Razstavljavcev je že veliko zato pohitite, saj je število mest omejeno. V nedeljo bomo začeli z metodo Shiatsu kot samopomoč za nego ženske. Matej Špehar bo govoril kako omrežiti stranke na spletu in jih pripeljati v salon. Mojca Janežič bo predstavila vse o različnih pilah in tehnikah piljenja s praktičnim prikazom. Zaključili bomo s predavanjem Tine Lasič Andrejevič o ličenju za različne priložnosti v okolju osebnih storitev in kako uspešno prodajati izdelke strankam.

V hotelu so pripravili za udeležence kongresa ugodnejše cene. Kontakt za rezervacijo sobe je: booking@bernardingroup.si, oziroma telefon 05/6907000, ob rezervaciji morate povedati, da ste udeleženci kongresa.

Kotizacija za člane Sekcije kozmetikov in zaposlene

  • 50,00 € (DDV vključen), za dvodnevni kongres po programu* 
  • 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo na kongresu samo 1 dan, brez večerje 
  • 30,00 € (DDV vključen), za udeležbo samo na družabnem večeru (večerja z glasbo)
  • Za člane OZS krije stroške do polne cene Sekcija kozmetikov, pokrovitelji in razstavljavci.

Ostali udeleženci

  • 120,00 € (DDV vključen), za dvodnevni srečanje po programu (polna cena kongresa) 
  • 60,00 € (DDV vključen), za enodnevno srečanje v soboto ali nedeljo brez večerje.

Prijava: Število mest je zaradi organizacije dogodka potrebno najaviti, zato je prijava na kongres obvezna. Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije izpolnite spletno prijavnico s klikom na »prijava na dogodek« spodaj. Račun za udeležbo vam bomo poslali po zaključku kongresa. Veljajo samo prijave, h katerim bo priloženo dokazilo o plačilu kotizacije.

Rok za prijavo je 28.3.2017 oziroma do zasedbe prostih mest. Plačilo kotizacije: Kotizacijo za udeležbo na posvetu plačate ob prijavi na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (za kongres kozmetikov), na transakcijski račun št.: SI 56 0201 3025 3606 416, sklic 00 200080, - koda namena OTHR, pri NLB d.d., Ljubljana. Potrdilo o plačilu pošljete pred srečanjem na e-naslov vlasta.markoja@ozs.si ali po faxu 01 50 54 373.

Kongres kozmetikov v Portorožu

2. 3. 2017 - 19. 3. 2017
60,00 €
Cena velja za člane OZ,