Lady Stella - linija Body Complex za preoblikovanje telesa

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Lady Stella
Materiali / Sestavine: Kozmetika
Oznake: kozmetika, kreme

 

Predpoletni čas je še posebej primeren za izvedbo anticelulitnih tretmajev in tretmajev preoblikovanja telesa. Ravno s tem namenov so v podjetju Stella razvili novo kozmetično linijo Lady Stella BodyComplex. Linija BodyComplex vključuje izdelke, ki so primerni za povijanje telesa po metodi body wrapping in souporabo s kozmetičnimi aparaturami, ki izboljšajo penetracijo kozmetičnih učinkovin.

Linija BodyComplex vključuje 4 profesionalne kozmetične izdelke, ki odpravljajo najbolj problematične težave celulita in odvečne maščobne blazinice. Izdelki se dopolnjujejo med seboj in uporabljajo hkrati v enem tretmaju. Za izvedbo prve faze in aktivacije kože sta na voljo izredno učinkovita gela, ki se lahko povijeta po metody body wrapping ali uporabita v kombinaciji z aparaturnimi tehnikami. Na voljo sta gel z izjemnim termičnim učinkom na bazi cimeta, eteričnega olja paprike, ekstrakt kofeina, L- karnitina, alg in limone ter hladilni gel, ki vsebuje eterično olje mentola, kafre, poprove mete, ekstrakt divjega kostanja, itd. Kot zaključek anticelulitnega tretmaja pa se uporabi masažna krema ali olje, ki imata ravno tako termični učinek, pospešujeta metabolizem, hitrejšo presnovo maščob in odplavljanje zastalih tekočin in toksinov.

Izdelki linije:

  1. BodyComplex Slim Contour Termo aktivni gel 

  2. BodyComplex Slim Contour Hladilno aktivni gel 

  3. BodyComplex Slim Contour Termo aktivna masažna krema za izgorevanje maščob in odpravo celulita 

  4. BodyComplex Slim Contour Termo aktivno masažno olje za zmanjšanje maščob in preoblikovanje telesa

Več informacij o liniji najdete na naslednji povezavi Linija BodyComplex

Slika 2: SlimLine – kavitacija in RF

Za dosego najboljših rezultatov priporočamo uporabo linije BodyComplex skupaj z uporabo aparaturnih tehnik ultrazvoka , radiofrekvence , kavitacije  ali termoterapije .

 

 

Lady Stella - linija Body Complex za preoblikovanje telesa

Pošlji sporočilo