Maderoterapija - tečaj maderoterapije v Ljubljani

Kozmetika
Všečki (0)
24. november 2019
09:00 - 17:00
Popoviceva 13, 2000 Maribor
Poglej na zemljevid
500,00 €
Cena za teoretični del, praktični del, set valčkov, marketing material, vpis salona na www.maderoterapija.si, video posnetek tečaja, 1 letna garancija
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Maderoterapija po perfect body metodi za odpravo celulita in preoblikovanje telesa.

24.11., Ljubljana,  031 445 802

Dopolni svojo ponudbo z preoblikovanjem telesa in z najnovejšo tehniko posebne masaže – maderoterapijo po perfect body metodi.

KAJ JE MADEROTERAPIJA PO PERFECT BODY METODI?

Maderoterapija (terapija z lesom) je tehnika masaže s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki naredijo terapijo 100 % naravno brez alergijskih reakcij. Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito masažo in je namenjena ljudem z lokaliziranimi maščobnimi oblogami, celulitom in problemom z zatekanjem vode. Maderoterapija po perfect body metodi je metoda, ki stranko pripelje do popolnih rezultatov, terapevtki pa da samozavest že od prvega dne izvajanja terapije, saj so v njej združena vsa znanja in praksa, ki smo ju pridobili skozi vsa leta delovanja v centru Perfect Body.

ZAKAJ MADEROTERAPIJA PO PERFECT BODY METODI:

Tečaj maderoterapije je odlična investicija, ker je preoblikovanje telesa storitev, ki je aktualna skozi vso leto, prinaša vidne rezultate pri preoblikovanju telesa, izgubi maščobe in odpravi celulita ter zadovoljne stranke.

Vložek v tečaj je zelo nizka investicija proti aparaturni tehnologiji in odlična dopolnitev za popestritev ponudbe.

http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/

PRIJAVA: Na tečaj maderoterapije se lahko prijaviš tako, da izpolniš prijavnico v kateri so vsa navodila:
http://www.maderoterapija.si/tecaj-maderoterapije/

CENA TEČAJA ZA MADEROTERAPIJO:

300,00 eur (skupinski), 450,00 eur (individualni):

  • priročnik,
  • delovni material,
  • certifikat,
  • sveže sadje, voda, kava
MATERIAL ZA MADEROTERAPIJO:

Set valjčkov (6 kom):

210,00 eur

MARKETING MATERIAL ZA MADEROTERAPIJO:

90,00 eur

  • tiskani material – letaki,
  • promocijski material (fotografije, besedila, članki),
  • vpis salona na spletno stran maderoterapija.si, reklamiranje na socialnih omrežjih.
SKUPAJ AKCIJSKA CENA ZA TEČAJ MADEROTERAPIJE:500,00 EUR (NAMESTO 600,00 EUR) Z DDV – SKUPINSKI TEČAJ MADEROTERAPIJE

Cena za teoretični del, praktični del, set valčkov, marketing material, vpis salona na www.maderoterapija.si, video posnetek tečaja, 1 letna garancijaOb prijavi se plača 30 % (150 eur), ostalo dva dni pred tečajem maderoterapije. S plačilom prijavnine si zagotovite mesto na tečaju maderoterapije.

Druga oseba iz istega salona plača za udeležbo na tečaju maderoterapije + 50 % (samo tečaj, brez seta valjčkov in marketing materiala).

Naša prednost so izkušnje na preoblikovanju telesa, ki jih skušamo prenesti vsaki tečajnici za maderoterapijo. Maja je skušala vso znanje prenesti v zajeten priročnik in teoretični del tečaja maderoterapije.

Tečaj maderoterapije je zelo intenziven in traja en dan, smo pa tudi po tečaju na voljo za učenje maderoterapije v centeru Perfect Body v Mariboru ali na naslednjem tečaju v bližini.

Druga prednost je popolnoma brezplačna uporaba vseh fotografij in promo materiala (100 letakov za maderoterapijo) tako, da ni potrebno vlagati v fotografiranje ali nakup slik.

Tretja prednost pa je znanje iz več različnih tečajev strokovnjakov maderoterapije (Sneki ubica celulita, Lotos, Pedja Filipovič, Elite,…) in uporaba prakse in izkušenj združena v perfectbody metodo maderoterapije, ne pa kopiranje nekoga.

Četrta prednost je to, da te na tečaju skozi praktični del vodimo skozi postopek kako poteka pregled, posvet in razgovor stranke in slikanje stranke. Prav tako dobiš kartoteko o preoblikovanju telesa, da lažje vodiš stranke tudi na vzdrževalnih terapijah.

Peta prednost so 4 madero trenerji, ki poskrbijo, da hitro osvojiš tehniko maderoterapije.

Dodatne prednosti:

➡️ Več kot 10 let izkušenj pri preoblikovanju telesa.

➡️ Strokovno podkovan kader.

➡️ Garancija na valjčke.

➡️ Izbrani so valjčki, ki po naših merilih delujejo najbolj efektivno.

➡️ Valjčke smo testirali na različnih področjih, kot so IR kamera, alergenski testi...

➡️ Valjčki so sLOVEnski produkt in spodbujamo k ohranitvi slovenske kulturne dediščine.

➡️ Imamo spletno akademijo, kjer dostopate brezplačno do video vsebin ( digitalni marketing, tečaj slikanja, strokovna video vsebina, gdpr,... ) - na voljo od konca marca 2019.

➡️ Sodelujemo z ZDRAVNIKI, če se vam pojavijo kompleksnejša vprašanja glede zdravstvenega stanja stranke, vam odgovorijo oni.

➡️ Z vpisom v našo bazo se vam stroški tečaja povrnejo hitro, saj imamo optimizirano bazo salonov maderoterapije po metodi perfect body in tako vam stranko pripeljemo v vaš salon.

➡️ Ker vam zaupamo, vas priporočamo z vsem srcem dalje...


MADEROTERAPIJO – PERFECTBODY METODA LAHKO SPREMLJAŠ: 

Facebook: https://www.facebook.com/maderoterapija.si

Instagram: https://www.instagram.com/maderotherapy_perfectbody/

Splet: www.maderoterapija.si


Za več informacij o maderoterapiji, madero centrih, ali o organizaciji tečaja, pokliči tel. št 031 445 802 ali piši na mail info@maderoterapija.si.Maderoterapija - tečaj maderoterapije v Ljubljani

24. november, 2019
09:00 - 17:00
500,00 €
Cena za teoretični del, praktični del, set valčkov, marketing material, vpis salona na www.maderoterapija.si, video posnetek tečaja, 1 letna garancija