Masažna miza Fox-2212 - odlična izbira za vse vrste masaž

Kozmetika
Všečki (0)
790,00 €
Akcijska cena
Trebnje
Poglej na zemljevid

Masažni stol Fox-2212 Specifikacije: dolžina: 186cm,širina: 68 cm,višina: 54 - 88 cm,teža: 57,5 kg,max obremenitev: 150kg,oblazinjenje: PU usnje, debelina 10cm. barva oblazinjenja: bela / črna.

Električno nastavljiva masažna miza Fox-2212 bo navdušila vsakega maserja in terapevta, saj omogoča dvig celotne površine od 54 do 88 cm. Višina mize se nastavlja s pomočjo elektromotorja, naslon hrbtnega dela pa je nastavljiv hidravlično. Mizi je priložen tudi vzglavnik, ki se lahko odstrani, pod vzglanikom pa je odprtina za obraz. Masažna miza Fox-2212 je primerna za vse vrste masaž, tako klasične, kot tudi za terapevtsko, športno in anticelulitno masažo. Primerna je tudi za aromaterapijo in refleksoterapijo ter ostale tretmaje v kozmetičnem ali masažnem salonu.

Udobje vaših strank zagotavlja kvalitetno in na dotik prijetno oblazinjenje. Kompaktno peno prekriva kvalitetno industrijsko usnje debeline kar 10cm, katero je enostavno za čiščenje in izredno trpežno ter enostavno za vzdrževanje. Stabilnost zagotavlja kompaktno kovinsko ogrodje. Za lažje premeščanje same mize, pa sta nameščeni dve kolesci z vgrajeno zavoro, da takrat ko hočemo ostane točno tam kjer želimo.

Za preprosto nastavljanje višine skrbi vgrajen elektromotor, kar izdatno pripomore k enostavnejšemu upravljanju masažne mize.

 Ponujamo vam tudi drugo kompletno opremo za frizerske in kozmetične salone. Lahko je pri vas samo v nekaj dneh!

Specifikacije: dolžina: 186cm,širina: 68 cm,višina: 54 - 88 cm,teža: 57,5 kg,max obremenitev: 150kg,oblazinjenje: PU usnje, debelina 10cm. barva oblazinjenja: bela / črna.

Masažna miza Fox-2212 - odlična izbira za vse vrste masaž

Pošlji sporočilo