Matis krema s hialuronsko kislino za mladostno in zdravo kožo

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: Matis
Oznake: matis, hialuronska kislina, krema

Matis dopolnjuje svojo kozmetično ponudbo linije Réponse Corrective z visoko tehnološkim proizvodom, ki je rezultat zadnjih tehnoloških odkritij.

Hialuronska kislina – splošne informacije

Mladostna, zdrava koža vsebuje obilo naravne vlažilne snovi, imenovane hialuronska kislina. Ta pomaga ohranjati vlažnost v koži na način, da zadržuje vodo in jo skladišči v globljih plasteh epidermisa.
Hialuronska kislina je molekula, ki se obnaša kot spužva. Skozi čas - staranje se vsebnost hialuronske kisline manjša, koža hitreje dehidrira, gube se poglobijo in obraz deluje utrujeno… Koža izgublja svojo teksturo, elastičnost in volumen.
Raziskave kažejo naj bi do starosti 50 let izgubili več kot 50% lastne kapacitete hialuronske kisline 

Hialuronska kislina – “zvezda” kozmetične medicine

Hialuronska kislina, ki je prisotna v dermisu zagotavlja njegovo navlaženost in prav zaradi tega je trenutno najbolj pogosto uporabljen polnilec v medicini. Zaradi naravnega izvora na hialuronsko kislino ni alergičnih reakcij in presega vsa varnostna merila. Hialuronska kislina je izjemen vlažilec in prava “podpora” za kožo. Deluje kot spužva, ki lahko absorbira za do 1.000 krat večji volumen vode! To izjemno nenavadno sposobnost uporabljajo za polnitev drobnih gubic in celotnega obraza

Matis in hialuronska kislina

Končni učinki so izjemno odvisni od oblike uporabljene hialuronske kisline, njene velikosti, molekularne teže in želenih učinkov oz. rezultatov (površinsko glajenje, polnitev gubic, prestrukturiranje kože,…)
Matis dopolnjuje svojo kozmetično ponudbo linije Réponse Corrective z visoko tehnološkim proizvodom, ki je rezultat zadnjih tehnoloških odkritij.

Hyaluronic Performance

24-urno* neprestano vlaženje
Prijetno lahka in kremna emulzija združuje visoko učinkovito hialuronsko kislino.
Ta formula deluje na koži kot neprekinjeno mikro-injiciranje hialuronske kisline združujoč trojno delovanje: intenzivno vlaženje, polnjenje in glajenje.
Uporaba: zjutraj in zvečer na očiščen obraz, vrat in dekolte, da dosežete najboljši učinek.

Hyaluronic Performance: alternativa kozmetičnim injekcijam za relativno mlade kože

Matis krema s hialuronsko kislino za mladostno in zdravo kožo

Pošlji sporočilo