Metoda varnega odstranjevanja trajnih pigmentov

Makeup
Všečki (0)

SC Color-X removal metoda je postopek odstranjevanja trajnih pigmentov z mlečno kislino.
Mlečna kislina nam je poznana, kadar se tvori po naporni vadbi (muscle fiber). Torej snov, ki je za telo naravna in zato zdravju popolnoma neškodljiva. Pravilna izvedba odstranjevanja ne pušča nezaželenih brazgotin, pigmenti se dejansko odstranijo iz telesa za razliko od odstranjevanja z laserjem, ki molekule pigmentov razčleni, le ti pa ostajajo v telesu. Postopek se izvaja s tehniko krožnih izrisov in zahteva, da se krožni izrisi medsebojno ne stikajo, zato se npr. za odstranjevanje obrvi potrebuje dva obiska. Koža med postopkom takoj izloči pigment, nato se celi do približno dva tedna. Priporočen čas, za izdelavo novega permanenta ali tetovaže na tem predelu je 3 mesece.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

Metoda je zelo varna zato jo lahko izvaja vsak, ki ima zaključeno srednjo zdravstveno ali kozmetično šolo.

VODITELJ TEČAJA ILIAS SARDELLLIS

Ilias Sardellis prihaja iz Grčije. Na področju mikropigmentacije, tetovaže in medicinske tetovaže  deluje že več kot 18 let, specializiran pa je tudi na področju odstranjevanja trajnih pigmentov, ob enem pa je tudi učitelj na srednji šoli kjer poučuje različna kozmetična, dermatološka področja  in je član grškega združenja kozmetične sekcije.
Z ekipo Swiss Color International soustvarja že dobrih 10 let , kjer svoje znanje prispeva prav  pri razvoju produktov za odstranjevanje trajnih pigmentov.
Veseli smo, da bo svoje znanje sedaj delil tudi z nami na ekskluzivnem dogodku, ki ga bo za vas organiziral Swiss Color Slovenija.

Ilias zagovarja osebni pristop poučevanja zato bo na tečaju SC Color x removal omejeno število tečajnikov. Ne zamudite izjemne priložnosti in si zagotovite svoje mesto.
prijave potekajo le do konca Decembra.

Metoda varnega odstranjevanja trajnih pigmentov