Mikropigmentacija – majhne dodelave za velike rezultate

Kozmetika
Všečki (0)

Mikropigmentacija je visokotehnološki postopek, s katerim obrazu z nevsiljivimi korekcijami oziroma majhnimi popravki podelimo izraznost in čutnost, obrazne poteze pa približamo lepotnim idealom oziroma željam posameznika. 
Z mikropigmentacijo podarimo pogledu več globine, ustnicam idealne linije, z optimalno obliko obrvi pa obraz harmonično uokvirimo. S tem postopkom si zagotovite trajne in gotove poteze, ob tem pa izpolnite vaše lepotne sanje.

Z majhnimi koraki do velikega uspeha
Podjetje Kozmetika in mikropigmentacija Lea je lastnica, danes priznana trenerka in inštruktorica mikropigmentacije ter zastopnica vrhunske nemške znamke Goldeneye, Leonida Kmetec Ćeranić ustanovila leta 2001 kot Kozmetika Lea.
Njeno nadaljnjo pot so določali majhni, a skrbno načrtovani koraki, ravno takšni, kot jih dela zaželena mikropigmentistka v svojem poklicu. Leta 2003 je opravila šolanja za mikropigmentistko v Italiji in Nemčiji, do leta 2010 pa je opravila še nadaljnje zahtevne nadgradnje znanja in si pridobila licence trenerke in inštruktorice mikropigmentacije.
Leta 2010 je pričela sodelovanje z vrhunsko nemško blagovno znamko Goldeneye in postala generalna zastopnica in inštruktorica Goldeneye ter ena najbolj iskanih mikropigmentistk pri nas.

Mikropigmentacija Goldeneye in vrhunske barve Lea Kmetec Ćeranić prisega zgolj in samo na popolnost, zato zaupa blagovni znamki Goldeneye, katere aparate za mikropigmentacijo, igle in barve ter ostale pripomočke nudi tudi v svoji trgovini.

  • Posebej navdušena je nad barvami Coloressens, ki jih odlikuje mnogo prednosti: ne vsebujejo težkih kovin, niti niklja, trajno sijajne, jasne in obstojne, da skorajda ne potrebujejo dodelav, barvno stabilni odtenki brez barvnih sprememb, pigmentna zrna so enakomerne velikosti, lahko jih mešate, ni pa nujno, saj izbor barv in odtenkov izpolnjuje želje vsakega mikropigmentista, sterilne in večkrat testirane, živalim prijazne in veganske, imajo tudi halal certifikat.