Mikropigmentacija in vaš obraz postane simetričen, izrazen in čistejših linij

Makeup
Všečki (0)

Moderna visokotehnološka mikropigmentacija zanj in zanjo iz hiše Goldeneye lahko na podlagi sodobnih metod pomaga vsem pri približevanju k osebnemu pojmovanju idealne podobe in pri neopazni ter nevsiljivi korekciji obraznih potez.

Podarite vašemu pogledu več globine, vašim ustnicam idealne linije in vašemu obrazu z optimalno obliko obrvi lep in harmoničen okvir.

Sanje o takšni lepoti so trajne in vas bodo spremljale z gotovostjo – zmeraj in povsod.  

Izraznost, definirane konture, čiste linije in simetrija so vidiki na obrazu, ki jih kot celostno sliko dojemamo pod pojmom lepota.

Za še bolj čutne ustnice
Ustnico niso brez razloga ultimativni izraz čutnosti. Veliko ustnic trpi posledice brazgotin zaradi herpesa, »scefranih« kontur ali jim enostavno primanjkuje volumna. Z različnimi tehnikami senčenja in številnimi barvnimi odtenki je mogoče doseči optimalno korekcijo oblike, barve in volumna. Rezultat so povsem naravne in prečudovite ustnice.

Večja izraznost pogleda 
Oči so pregovorno naša vrata do duše. Z mikropigmentacijo poudarite in polepšate oči, da pridete od nevpadljivih in neizrazitih oči do izrazito zapeljivega videza, bodisi z naravno zgostitvijo trepalnic ali še dodatnim svinčnikom za oči bodisi do seksi videza priljubljenih zadimljenih oči »smokey eyes«. Obstaja velika izbira možnosti in variacij, ki se prilagodijo željam posameznikov. Sem spadajo tudi tehnike optičnega anti-aging učinkovanja, ki bodo vaše oči pomladile in korigirale.

Z natančno korekturno mikropigmentacijo lahko izenačimo neopazno optično os in tako pogledu dodamo kontrast ter globino. Pri optični zgostitvi trepalnic rišemo majhne pike med njimi. Te posledično delujejo polnejše in temnejše, pogled v celoti postane izrazitejši. Svinčnik za oči dodatno okrepi učinek zgostitve trepalnic, kar bo npr. zelo zadovoljilo vse ženske, ki nosijo očala. Slavne »smokey eyes« se opirajo na istoimensko tehniko ličenja in podelijo očem pridih skrivnostnosti, saj korigirajo optično os za malenkost navzgor. Na fotografijah je močno opazna globina, kontrastnost in izraznost, ki jo podelijo očem te tehnike.

S popolnimi obrvmi do obrazne simetrije
Obrvi se mnogokrat podcenjuje v vlogi nosilca izraznosti obraza. Obrazu dajo okvir in določajo pomembne linije ter čustvene poteze. Šele s perfektnimi linijami se optimalno odpre pogled, ki daje obrazu elegantno podobo.

Za doseganje navidezno naravne slike dlačic se uporabljajo različne tehnike risanja. Da bi ta učinek še stopnjevali, uporabljamo tudi tehniko večkratnega barvnega senčenja. Pri delu poskušamo izenačiti obe obrvi tako po višino kot tudi po obliki, zato da se na ta način zmanjšajo morebitne neenakosti. Tako postane obraz kar najbolj simetričen, saj s tem znanstveno dokazano v veliki meri prispevamo k privlačnosti. Na fotografijah je dobro opazna sprememba in odličen rezultat doseganja simetrije z mikropigmentacijo Goldeneye.

Mikropigmentacija je tako postopek za vse, ki želite trajnejšo, hitro in enostavno ter nebolečo izpopolnitev vašega obraza. Kot vsi postopki, pa ima tudi mikropigmentacija nekaj primerov, ko moramo zaradi kontraindikacij postopek načrtovati v naprej in se tako izogniti morebitnim dejavnikom tveganja oziroma postopek prestaviti na kasnejši čas ali se mu v celoti izogniti.  

 

  • Začasni dejavniki tveganja, zaradi katerih moramo mikropigmentacijo prestaviti na kasnejši čas (kontraindikacije prehodnega značaja):
    menstruacija, herpes simplex ali zoster, vnetje kože, upad imunskega sistema, nosečnost, medicinsko-estetski postopki, plastična kirurgija, kemoterapija ali obsevanja, lokalne infekcije, nestabilizirane brazgotine, kožne bolezni (dermatitis, sončne opekline ipd.), infekcije zaradi bakterij, glivice. 
  • Stalni dejavniki tveganja, zaradi katerih mikropigmentacija ni primeren poseg za nas (kontraindikacije stalnega značaja):
    alergična reakcija na pigmente, kožne bolezni na področju pigmentiranja (sončne pege, materina znamenja, keloide, bradavice, melanomi, psoriaza, kožni rak itd.). 
  • Stalni dejavniki zaradi stalnih medicinskih razlogov (kontraindikacije pod medicinsko kontrolo):
    diabetes, krvne bolezni, srčne težave, HIV, visok krvni pritisk, kožne spremembe na področju pigmentacije ali katera druga kronična obolenja.