Chris Farrell Mineral Therapy - odlična negovalna linija za detoksikacijo kože obraza

Kozmetika
Všečki (0)

Linija Mineral Therapy je namenjena detoksikaciji kože pri različnih dermatoloških stanjih kože. Za osnovo te linije je Chris Farrell vzela znanja in dosežke ortomolekularne medicine – specializiranega področja medicine v Zahodni Evropi.

Pojem »ortomolekularna medicina« je uvedel dvokratni dobitnik Nobelove nagrade, biokemik, profesor Linus Carl Pauling. Ortomolekularno medicino je opredelil kot ohranitev zdravja in zdravljenje bolezni s pomočjo vzpostavitve koncentracije in ravnovesja pomembnih snovi v organizmu človeka. Izraz izhaja iz dveh grških besed »orthos«- pravilna in »molecular«- molekula. Torej bistvo terapije – »pravilne molekule v pravi količini«.

Več let je Chris Farrell delala na tem področju in uporabljala pridobljena znanja in izkušnje za različne vrste disfunkcij kože. Uspeh je bil več kot presenetljiv: v problematični koži vseh vrst (nečista, seboroična, občutljiva, nagnjena k alergiji, predčasno starajoča zaradi kajenja ali predolgega izpostavljanja soncu) je bilo opaziti spremembo v koncentraciji mikroelementov, mineralov, encimov in vitaminov.  

Celo v zdravi koži se občasno poruši ravnovesje. Koža videti utrujena, bleda, se pojavlja mastni sijaj na T-predelu, se lahko pojavijo akne, razdraženost… Takrat govorimo o porušenem ravnovesju v koži. Skratka, pojavijo se problemi, ki jih ni tako lahko rešiti. Infekcija, stres, klimatske spremembe, kajenje, jemanje zdravil, alkohol, nezdrava prehrana lahko vplivajo na ravnovesje mineralnih snovi v koži. Mi ne samo čutimo to notranje, vendar tudi vidimo posledice na koži.

Ne brez razloga se morje imenuje »vir življenja« - znanstveniki so dokazali, da veliko elementov, ki jih vsebuje morje vsebuje tudi celica človeka.

 Linija Mineral Therapy vsebuje najbolj koristne snovi, ki jih ima morje in pomaga vzpostaviti ravnovesje v delovanju kože. 

Chris Farrell Mineral Therapy - odlična negovalna linija za detoksikacijo kože obraza

Pošlji sporočilo