MITACA kavni aparat - kavico stranki pripravite kar v salonu

Kozmetika
Všečki (1)

Kavni aparat je lahko postavljen kjerkoli, saj ne potrebuje dostopa do vode. Voda se za kavo črpa iz rezervoarja zadaj, v katerega natočite lahko do 2,5 l vode. Priprava kave je enostavna, v treh korakih imate pred sabo popoln espresso. 

V naši ponudbi imamo na voljo dva tipa MITACA kave, pri čemer pa v tem kavnem aparatu lahko kuhate tudi illy kavo in je na voljo tudi ta. V kolikor bi se odločili za nekoliko cenejšo, vseeno odlično,  MITACA kavo sta na voljo  dva okusa in sicer Supremo - 100% arabica ali Forte - mešanica 50% arabice in 50% robuste.

Začetni paket zajema nakup 500 kom kapsul. Ob nakupu le-teh, dobite kavni aparat kar 99% ceneje, tako da vam aparat prodamo v vašo trajno last za samo 1,71 eur. 

 

Za prikaz stroška posamezne kapsule oz. kave lahko posredujemo podatek, da cena posameznega espressa znaša od 0,35 – 0,39 eur (odvisno od okusa kave) in da prvi paket 500-ih kapsul spijete v roku 3-h mesecev, če je poraba npr. 8 kav/dan. Sicer je rok uporabe kapsul 15 mesecev, vsaka kapsula pa je vakumsko zapakirana in zato ves ta čas zadrži nedotaknjen okus.

MITACA kavni aparat - kavico stranki pripravite kar v salonu

Pošlji sporočilo