Nepogrešljiv pripomoček fizioterapevtom in kozmetikom

Kozmetika
Všečki (1)

Nepogrešljiv pripomoček fizioterapevtom in kozmetikom Stimulator mišic z infrardečo lučjo in magnetno lučjo je najboljši način za zmanjševanje maščobe, odpravljanja bolečin, del treninga, pomlajevanja in podobno. Aparat vsebuje kar 250 programov. Vsak program je opisan v besedi in sliki. Programi so razdeljeni na:

 • estetske,
 • terapevtske, 
 • športne in za 
 • masažo in sprostitev.

Izdelek kupi: https://miapharm: .si/izdelek/3-v-1-stimulator-misic-magnetna-infrardeca-luc/

V fizioterapiji je stimulator mišic oz. T.E.N.S. nepogrešljiv pri zdravljenju: atrofije mišic, artroz, sklepov, glavobola, ampuntacijskih krnov, herpes zoster, lumbago, mišične spazme, ahilova tetiva,....

            

 

BODY PRO je opremljen z 250 programi za dobro počutje in lepoto telesa, masažo, tonifikacijo, zmanjšanje celulita, odpravljanje bolečin, tens.
Raziskovalni center MiaPharma je razvil BODY PRO z novim designom.  Aparat je zasnovan tako, da nam je nadzorna plošča bolj na doseguu rok, da nam je tipkovnica bolj dostopna za uporabo. Z modernejšim in izpopolnjenim designom je MiaPharma naredila veliko, da je aparat še enostavnejši za uporabo.

Sedaj pa lahko koristite BODY PRO, z 6 aktvinimi kanali in 250 programi. Končno lahko ublažite bolečino ranjenih mišic. Končno si lahko boleče misice, tkiva in kite ublažite s tem, da si ojačate telo in povečate moč mišic. BODY PRO je močan, enostaven za uporabo in deluje direktno na vaše mišice. Lahko rečemo, da postane delo s pomočjo BODY PRO pravi užitek.

                                      

Kaj je magnetna terapija?
Z magnetno terapijo vplivamo na celično membrano vseh naših celic. Le ta je zadolžena za prepustnost celice, saj dobro napeta celična membrana prepušča dovolj, kisika, hranilnih snovi in vode. Zaradi tega ima celica večjo možnost regeneracije in hitrejše obnove. Posledica tega je, da se med drugim izboljša splošno počutje. 

                                     

NAVODILA UPORABE:
Programi so razdeljeni na štiri glavne tretmaje: estetski, športni, T.E.N.S. in sprostitvene. V navodilih uporabe izberete željeni program in ga vnesete v stimulator mišic. Stimulator mišic vam avtomatsko določi optimalen čas tretmaja in vam ga tudi odšteva.
250 različnih programov je razdeljenih na 4 dele:

 • estetski programi: za hujšanje, intenzivno hujšanje, utrjevanje telesa, tonifikacija telesa, krepitev telesa, utrjevanje trebušnih mišic po porodu, utrjevanje, tobifikacija ali oblikovanje glutealnih mišic, lifting obraza, limfna drenaža, oblikovanje, tonifikacija prsi, odpravljanje pomarančne kože, krepitev podlahti, nadlahti, hujšanje, oblikovanje, utrjevanje meč, hujšanje, oblikovanje stegen, bokov, tonifikacija stegen, lumbalnega dela hrbta, ramen, hrbtnih mišic, prsnih mišic,....

                                       

 • športni progami vsebujejo programe za ogrevanje, moč, eksplozivno moč, vzdržljivost in aerobno vzdržljivost. Programi so razvrščeni po delih telesa glede na različne športe (body building, metanje kopja, plavanje, rokomet, odbojka, tenis, nogomet, rugby, alpsko ali nordijsko smučanje, skok v daljavo ali višino, veslanje, metanje krogle, golf, dvigovanje uteži,....

                                        

 • T.E.N.S. programi: pomoč pri zdravljenju bolečin v hrbtu, stopalih, vratne artoze, glavobola, bronhialne astme, lokalnega krvnega obtoka, sklepnih blazinic, depresije, zvinov, iztegnjenih mišic, kolčnih bolečin, bolečin v amputacijskih krnih, hrbtnih bolečin, bolečin v kolenih, menstrualnih bolečin, bolečin v komolcih, postoperativnih bolečin, časovno zaraščanje ran, revmatičnih bolečin, bolečin v ramenih, herpesa zoster, nespečnosti, lumbaga, zobobola, nervoze, stresa, vnetja sinusov, črevesnega zaprtja, Ahilove tetive,....

                                          

 • programi za masažo in sprostitev so razdeljeni na masažo, blaženje utrujenosti, sprostitev in kapilarizacije.

                                        

Aparatu je priloženo:

 • samolepljive elektrode za obraz
 • samolepljive elektrode za telo
 • dve visokofrekvenčni magnetni plošči
 • modri elastični trakovi
 •  jelenje blazinice
 • barvni kabli
 • daljinski upravljalec
 • 220v vtič
 • torba za lažje prenašanje

                                               

Vsi programi so opisani v slovenskih navodilih uporabe v sliki in besedi.

Stimulator mišic lahko nadgradiš z:

                                            

Vsekakor je to aparat kateri vam povrne investicijo že v najkrajšem času.

Dodatne informacije na 041 864 556.

Nepogrešljiv pripomoček fizioterapevtom in kozmetikom

Pošlji sporočilo