Nova Jessica linija lakov za čudovito bogate in gladke nohte

Mani & pedi
Všečki (0)

Spomnite se, da je vse odvisno od strokovnega znanja in produktov, ki jih uporabljate pri delu. Z Jessico ste lahko vedno prepričani, da uporabljate lake, ki so posebej narejene za naravne nohte, tako da lak traja in traja.

Danes gre pri mnogih proizvodih le za trenutni učinek, pri Jessica lakih pa ne gre le za površinsko lepoto. Novo ˝ The Upscale˝ laki za nohte so čudovito bogati in gladki, z globokimi odtenki barv, ki daleč presegajo običajne.

Izbor barv je ogromen, na razpolago je preko dvesto barv, ki obsegajo vse od naravnih odtenkov do takih, ki nas povsem osupnejo. Pastelni, biserni, metalni, stekleni - naše barve ponujajo vse od klasike do najbolj modnih odtenkov. Vedno, ko naročate lak je potrebno napisati kataloško številko npr.: UPC-290.

Jessica laki ne vsebujejo: toulena, formaldehida, in DBP (dybutyl phthaleta), narejeni so po novi BIO formuli, tako da so prijazni do ljudi in okolja in niso testirani na živalih. 

Negujmo nohte tudi doma:

Značilnost in podpis JESSICA so nohti, ki ostanejo brezhibni tudi do 14 dni - to je od enega do drugega obiska salona. Da bi lahko dosegli ta cilj, pa je potrebno nohte negovati tudi doma. Da bodo učinki manikure trajni, priporočite svoji stranki, naj se doma neguje na sledeči način:

  • Drugi dan po manikuri nanesite na nohte en sloj Top Priority
  • Na kožico okrog nohta vsak dan utrite Nourish in Phenomen Oil in dobro masirajte. Nato namažite roke z Hand&Body Moisturizing Emulsion.
  • Vsake 3 - 4 dni nanesite po en sloj JESSICA laka za nohte in Brilliance, da osvežite manikuro in zaščitite robove nohtov pre vsakodnevno obrabo.

Nova Jessica linija lakov za čudovito bogate in gladke nohte

Pošlji sporočilo