Novi učbenik mojstra ličenja Evgena Geca

Makeup
Všečki (0)
19,90 €
Puntarjeva ulica 3 , 6000 Koper/Capodistria
Poglej na zemljevid

Opis

Znamka: Evgen Gec
Materiali / Sestavine: knjiga
Oznake: evgen gec, učbenik, ličenje, make-up

Učbenik "Ličenje" je namenjen predvsem dijakom, ki se izobražujejo v programih Kozmetični tehnik in Frizer, za modul Ličenje pa tudi drugi strokovni javnosti in tistim, ki jih to področje zanima. V njem Evgen Gec, izkušeni strokovnjak s področja ličenja, bralcu razkriva pravila, ki so plod njegovih dragocenih spoznanj in dolgoletne uspešne prakse in jih ni mogoče najti v poplavi nasvetov s tega področja v raznih medijih. Avtor ne sledi slepo modnim smernicam, temveč poudarja, da moramo pri ličenju upoštevati predvsem lastnosti posameznega obraza, seveda pa tudi želje stranke.

Avtor v učbeniku predstavi kratko zgodovino ličenja, opremo in pripomočke za ličenje. Seznani z morfologijo in korekcijo obraza ter predstavi tehnike ličenja posameznih delov obraza in oblikovanje obraza kot celote. Poleg teoretičnega opisovanja in prikazovanja postopkov uporabe liči so vključeni še strokovni nasveti, še zlasti pri zahtevnejših postopkih ličenja. Na koncu je dodano poglavje o specialnem in namenskem make-upu, kjer se avtor na kratko posveti tudi umetnosti okraševanja obraza in telesa ter maski.
Učbenik odlikuje jasno besedilo ter obsežen in nazoren slikovni material in se lahko uporablja tudi kot kakovosten strokovni priročnik.

Učbenik je mogoče naročiti na spletni strani www.studioaktiva.com

Novi učbenik mojstra ličenja Evgena Geca

Pošlji sporočilo