Oprema za oblikovanje telesa s hypoxi terapijo

Derma / estetika
Všečki (0)

Hypoxi terapija je revolucionarna metoda za izgorevanje maščob na »kritičnih« predelih telesa, torej na zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih. Izgorevanje maščob in viden učinek dosežemo s kombinacijo vakuuma in gibanja. Z vakuumom izboljšamo prekrvljenost kritičnih predelov in s tem omogočimo telesu, da porabi maščobe prav tam, kjer želimo.                                                                                                            

Najpomembnejši dejavnik uspešnega izgorevanja telesne maščobe je optimalna prekrvavitev dotičnega telesnega predela. Pri tem je hypoxi terapija edinstvena. Na eni strani kritične predele telesa izpostavimo podtlaku – to dosežemo z vakuumom in kompresijo (nadtlak). Na drugi strani pa zmerna vadba stimulira metabolizem (presnovo). Odvečna maščoba se aktivira in s pomočjo krvnega obtoka transportira v aktivne mišice, kjer izgori kot energija.                         

Hypoxi izboljša neprivlačen izgled kože in učvrsti kožno in vezno tkivo. Posledica: čvrsta in lepa koža. Hypoxi terapija uporablja naravni princip maščobne presnove in sistematično zmanjšuje neželene maščobe. Tega učinka pri klasičnem hujšanju običajno ne dosežemo. Hkrati trening izboljšuje izgled kože. Moderne naprave, holističen pristop in osebni nadzor HYPOXI trenerja zagotavlja dolgotrajne rezultate.

Oprema za oblikovanje telesa s hypoxi terapijo

Prodam izdelek
9,80 €
Pošlji sporočilo