Podaljševanje nohtov s šablonami

Mani & pedi
Všečki (1)
17. april 2018
200,00 €
+ DDV
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Veliko žensk ima težavne naravne nohte (krhki, razcepljeni, mehki), zdravimo jih lahko s primernimi in temu namenjenimi preparati, hitra rešitev pa so umetni nohti. Ustvarimo jih lahko s plastičnimi konicami, gelom, akrilom. Kadar jih ustvarjamo z gelom ali akrilom so nam v veliko pomoč šablone, katerih oblika nam pomaga ustvariti noht, ki bo videti kot naraven.

Traja 6 ur in je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela.

Teorija:- postopek podaljševanja s šablonami,- 4 pravila fizike pri podaljševanju nohtov.Praksa:- nastavljanje šablon,- nanašanje gela,- oblikovanje. Tečajnice samostojno delajoo na "roki Nail trainer" in praktično ponovijo vse faze.Tečaj izvaja Mojca Janežič, direktorica podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA, kozmetičarka, PHD master educatorka za Hand & Nail Harmony in IBD, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka.

V ceno je vštet učbenik in ves material, ki ga udeleženke potrebujejo na tečaju.

Tečajnice delajo na roki Nail trainer (prvi dan) in na modelih. Do izpita morajo opraviti podaljševanja na najmanj 5-ih modelih. Ta modul je sestavni del celovitega tečaja podaljševanja nohtov in usposabljanja za NPK Maniker-ka.

Podaljševanje nohtov s šablonami