Poročilo Tedna kozmetičnih salonov

Kozmetika
Všečki (0)

Teden kozmetičnih salonov se je izkazal za izjemno uspešen dogodek, saj je do zadnjega kotička napolnil salone po vsej Sloveniji.

Teden kozmetičnih salonov, ki je potekal med 15. in 20. oktobrom, je prvi večji in odmeven projekt Slovenskega kozmetičnega združenja. Saloni po vsej Sloveniji, ki se ponašajo s certifikatom odličnosti, so ponujali več kot 70 različnih storitev, paketi ponudb pa so bili skrbno izbrani in pripravljeni samo za to priložnost. Odločitev, da namesto popustov, rajši ponujajo dodatne storitve in na tak način ponudbi dodajo vrednost, se je izkazala za pravilno, stranke pa so jo dobro sprejele. Osnovni namen Tedna kozmetičnih salonov Teden kozmetičnih salonov je bilo ozaveščanje potrošnikov o pomenu obiska salonov in strokovnem znanju kozmetičark. Saloni so bili polno zasedeni in paketi storitev, ki so jih ponujali, so pritegnili tako stalne, kot tudi veliko novih strank.

Prav posebej pa so pri Kozmetičnem združenju, ki ga vodi Bojana Marinšek Doma, veseli, da se je že pri prvem pomembnejšem dogodku pokazalo, kako složne so kozmetičarke v Sloveniji in, kako dobro se zavedajo, da so le skupaj lahko močnejše. Slednje dokazujejo tudi njihovi odzivi po tem, ko so po zaključku Tedna Kozmetičnih salonov zbrale vtise. Nekaj smo jih zbrali spodaj:

 

 •  “Teden nege je odlična ideja, zadovoljna sem z rezultatom, še bolj pa stranke, ki so prejele kakovostno nego. Vsekakor je to dobra vzpodbuda za naprej”.
  Andreja Matučec, Kozmetični salon “Andreja”, Moste 24 A, 4274 Žirovnica

 •  “Termini v našem salonu so do štirinajst dni vnaprej zasedeni, zato nekatere stranke žal niso mogle preizkusiti storitev iz posebnih ponudb, ki smo jih pripravili za Teden kozmetičnih salonov. Po njih je še vedno povpraševanje, zato sem se odločila, da bo ena izmed ponujenih storitev postala tudi del naše redne ponudbe. Hvala za povabilo in oglaševanje in naslednje leto bomo začeli termine za ta dogodek razpisovati že mesec dni prej.
  Nives Kolarič, Studio Nives, Panonska ulica 6, 9250 Gornja Radgona 

 • “Veseli nas, da smo lahko sodelovali v projektu Teden kozmetičnih salonov. V prihodnje bomo ponudbe pripravili še skrbneje in obveščali svoje stranke tudi preko naših kanalov. Hvala za zaupanje vsem stalnim in novim strankam.”
  Silvija Štrukelj,  Ajna kozmetični salon, Linhartova cesta 56, 1000 Ljubljana 

 • “Teden kozmetičnih salonov je za menoj in izjemno sem zadovoljna nad odzivi strank, ki so nas ta teden obiskale. Iskrena hvala vsem, ki ste bili ta teden pod mojimi rokami in tisti, ki še pridete - teden je bil namreč prekratek. Rada Vas imam in za Vas se bom potrudila ,da bom še boljša.
  Leonida Kmetec Čeranić, Kozmetika in mikropigmentacija Lea, Za vrtcem 2, 2313 Fram

Nekatere naše objave v medijih (klikni na tekst): 

Ker se zavedamo, da smo združene kozmetičarke še močnejše, še boljše, še uspešnejše,... 

Z lepimi pozdravi, 
vaše združene kozmetičarke


P.S.

Prijavnica:

Spremljajte nas: 

Kontakt: