Posebna akcija na anticelulitne izdelke

Kozmetika
Všečki (0)

V ((((AROMA HERBAL)))) smo pripravili izdelke za profesionalno uporabo v okviru Anti-celulitnega programa za delo v salonih. Poletje je pred vrati, vendar ni še prepozno, da vaše stranke razvajate in se skupaj lotite oblikovanje telesa na stegnih in zadnjici. Pripravili smo 6 izjemnih izdelkov, kjer lahko kombinirate več izdelkov hkrati :

  • PILING COFFEE Pri boju proti celulitu ne smemo pozabiti na učinkovit piling, ki ga uporabimo kot prvo sredstvo. Odstrani odmrle celice in pripravi kožo na boljšo absorbcijo aktivnih snovi v globje plasti kože. Piling poleg še stimulira krvni obtok in zgladi kožo na področju vidnega celulita. Piling vsebuje sladkor kavo in shea maslo.
  • CELULIT OLJE, pospeši prekrvavitev in stimulira limfni obtok s naravnimi eteričnimi olji brina, pomaranče in grenivke.
  • SERUM, naš najbolje prodajan izdelke, ki vsebuje najboljšo mešanico aktivnih sestavin ob redni uporabi pa zagotavlja vidno zmanjšanje pomarančne kože. Serum vsebuje rjavo algo laminaria, izvleček preslice in bršljana.
  • ANTI-CELULIT GEL, posebno hitro vpojna formula gela kožo napne in deluje neposredno na maščobne celice. Gel vsebuje izvlečke kave, cimeta in pomaranče.
  • ANTI-CELULIT PEEL OFF MASKA, topla maska zmanjšuje videz pomarančne kože, ohranja elastičnost in regenerira. Maska vsebuje rjavo algo laminaria, izvleček zelenega čaja in oves.
  • SUHA OBLOGA, zelo enostavna obloga za uporabo. Oblogo zmešamo z vodo in nato oblogo zavijemo s folijo. Naravne sestavine v oblogi zmanjšujejo maščobne celice, nase vežejo toksine in kožo regenerirajo.  Maska