Postanite še boljši pediker

Kozmetika
Všečki (0)
23. april 2020
09:00 - 13:00
150,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Po izredno uspešni prvi izvedbi tečaja na daljavo (on-line) pred nekaj dnevi smo se odločili tečaj ponoviti in vam s tem ponuditi možnost izpopolnjevanja zdaj, da boste po krizi zaradi koronavirusa še bolj usposobljeni in konkurenčni!

Tečaj bo izveden v živo preko spleta 23. 4. 2020 od 9.-13. ure, z možnostjo večkratnega naknadnega ogleda v določenem času. Gradivo in navodilo za vzpostavitev povezave vam bomo vnaprej poslali po pošti in vam pri vzpostavitvi povezave tudi pomagali. 

Izpopolnjevanje je namenjeno vsem, ki se ukvarjate s pedikuro in želite osvežiti in poglobiti temeljna znanja iz anatomije noge, kože in nohtov na nogah, potrebna za bolj kakovostno praktično izvajanje pedikure ter lažje nadgrajevanje znanj o bolezenskih in nebolezenskih spremembah nog, kar je pomembno za kakovostno pedikuro zahtevnejših problemov. 

Tako se bomo, denimo, naučili, zakaj se nohtna plošča cepi vedno samo na dve plasti; da je proniranim stopalom zaradi porušenih stopalih lokov pogosto pridružena deformacija hallux valgus; da se bolečine na stopalih pojavljajo iz različnih vzrokov, ne samo zaradi kurjih očes; da zaradi drugačne strukture ni vedno smiselno uporabljati istih izdelkov za nego kože stopal in nego nohtov ter mnoge druge uporabne teoretične osnove, ki vam bodo v pomoč pri praktičnem delu! 

Na koncu izpopolnjevanja se lahko odločite tudi za opravljanje izpita in pridobite certifikat VIST. Izpit bo izveden naknadno, ko bodo zdravstvene razmere v državi to omogočale, ali na daljavo. 

Tečaj bo izvedla diplomirana kozmetičarka Gaja Udovič, strokovnjakinja za pedikuro, zaposlena v pedikerskem salonu Sanoped in na Oddelku za kozmetiko VIST. Za prvo izvedbo tega tečaja na daljavo je prejela same odlične ocene! 

Podrobnosti in prijavnico najdete na https://vist.si/izpopolnjevanja/kozmetika/tecaj/temeljna-znanja-za-prakticno-izvajanje-pedikure, sicer pa nas lahko kontaktirate in se prijavite na št. 01 283 1700 ali na kozmetika@vist.si.

 Cene:

Teoretični izpit in certifikat VIST o opravljenem izpitu (neobvezno): 30 EUR + DDV 

Izkoristite čas #ostanidoma za izpopolnjevanje na daljavo, da boste po krizi zaradi koronavirusa še bolj usposobljeni in konkurenčni!

Vabimo vas k čimprejšnji prijavi in vas lepo pozdravljamo!

Postanite še boljši pediker

23. april, 2020
09:00 - 13:00
150,00 €