Prava odločitev za popoln volumen trepalnic je sistem Foconyes Luxuslashes™

Makeup
Všečki (0)

Opis

Znamka: Luxuslashes
Oznake: trepalnice, podaljševanje

FOCONYES sistem LuxusLashes™, ki omogoča podaljševanje trepalnic  z naravnim videzom, za vsak tip ženske prav tako pa tudi bolj glamurozni “DIVA” videz, kot ga vidimo na estradnih zvezdnicah.

Zahvaljujoč originalnosti LUXUSLASHES™  zagotavljamo strokovnost, kakovost in trajnost. Neprestano vlagamo v razvoj novih proizvodov in izpopolnjujemo tehniko dela. Z razvojem lastnih izdelkov za nego trepalnic zagotavljamo daljšo obstojnost sintetičnih trepalnic in stimuliramo rast naravnih trepalnic.  

Letošnjo novost predstavljajo proizvodi FOCONYES, ki omogočajo delo z novo revolucionarno tehniko podaljševanja trepalnic.

Trepalnice z glamuroznim videzom so danes na voljo skoraj v vsakem boljšem salonu. Veliko je takih, ki so vidno nenaravne, težke ter bremenijo naravne trepalnice. Prav zaradi tega naravne trepalnice bistveno hitreje izpadejo. Zato potrebujete pravilno tehniko dela ter izjemno lahek in kvaliteten  material. 

Ste mislili, da več kot popolno podaljševanje ni mogoče? Potem vas bo presenetila nova tehnika FOCONYES. 

PRAVA ODLOČITEV za popoln volumen je sistem FOCONYES

Foconyes predstavlja popolnoma novo aplikacijsko tehniko lepljenja šopkov, ki jih sami pripravite za vsako stranko posebej. Sintetične dlačice ustvarijo šopek, ki je lažji od ene naravne trepalnice in s tem ne obremeni naravne trepalnice.

Sistem lahko kombinirate s klasično tehniko podaljševanja ali pa ga izvajate samostojno z različnim učinkom:

NARAVEN videz  Popolnoma naraven in lahkoten izgled, le malokdo bo opazil, da gre za umetne trepalnice. Zanj se odločajo pretežno ženske, ki ne nosijo opaznega make-upa. 

MASKARA videzOpazen videz kot bi ga naredila vaša najljubša maskara, primerno predvsem za poslovne ženske, športnice in tiste,ki želijo večji volumen.Še vedno trepalnice delujejo naravno. V salonih je to prav gotovo najbolj iskan in zaželen učinek. 

DRAMA videzTa predstavlja dramatičen videz Hollywoodskega glamurja. Zagotovimo ga z novo Foconyes tehniko. Posebno primeren je ta izgled za svečane dogodke, poroke in vse tiste posameznice, ki želijo opazno podaljšane trepalnic. 

Prava odločitev za popoln volumen trepalnic je sistem Foconyes Luxuslashes™

Pošlji sporočilo