Premagajte celulit z magnetno terapijo

Kozmetika
Všečki (0)

Zakaj so umetniki prejšnjih časov tako naturalistično, tako neprikrito kazali celulit? Odgovor je enostaven. Nihče, prav nihče se ni vznemirjal zaradi jamic na bedrih. Takrat niso mislili, da to ni lepo. Zelo malo ljudi je lahko videlo golo žensko. Kopalni kostumi so zakrivali žensko telo do kolen, dame so se umivale samo v prisotnosti služabnikov, pred katerimi jih ni bilo sram. Današnja moda grdih blazinic, ki se pojavijo na stegnih, bokih, kolenih in na nadlakti, prav nič ne prekrije. To je problem, ki ga pozna že prav vsaka ženska, ne glede na starost, telesno aktivnost in telesno težo. Označuje podkožne skupke maščevja in vezivnega tkiva na stegnih, bokih, trebuhu, nadlakti in golenih.

Dejstvo pa je, da ga imamo ženske z leti vse več in več, saj je celulit posledica slabenja veznih tkiv podkožnih maščobnih celic, vezna tkiva pa so seveda z leti vse manj elastična. Še en razlog več, zakaj imamo ženske z leti vse več celulita, tiči v tem, da ženske v povprečju vsakih deset let izgubimo 2,2 kilograma mišičnega tkiva, pridobimo pa kar 6,8 kilograma maščobe! Strašljiv podatek, kajne?

Danes lahko odpravimo neestetske celulitne nepravilnosti in lahko premagamo celulit. Vitko in gibčno telo niso več samo sanje, temveč cilj, ki ga lahko dosežemo. Ena izmed možnosti za doseganje tega cilja je tudi magnetna terapija, ki na hiter, varen in učinkovit način ponuja profesionalno oblikovanje in krepitev mišic ter telesa.

Z magnetno terapijo napolnimo in regeneriramo celice, ki jim primanjkuje vitalne energije, spodbudimo naravne organske obrambe, poskrbimo za boljšo prekrvavitev, pospešimo delovanje limfnega sistema, razstrupimo telo, povečamo izrabo kisika v celicah. Sami rezultati magnetne terapije so zelo naravni, stimulacija je zelo prijetna - prav tako kot bi se razvajali z masažo. Po terapiji je telo bolj čvrsto in bolj zategnjeno, koža dobi popolnoma nov sijaj, neestetske gube in vdolbine na koži pa se opazno zmanjšajo, oziroma, izginejo, in seveda, sama motivacija je odlična: rezultati so vidni takoj po prvem tretmaju!  

Eni izmed najbolj priljubljenih aparatov za magnetno terapijo različnih kozmetičnih salonov po vsej Evropi pa so vsekakor MiaPharma aparati, BIOSALUS in BODYPRO. Aparati so zelo učinkoviti, rezultati so hitri in neposredni, ravnanje z njim pa je super preprosto. Z njimi boste hitro preoblikovali lokalno debelost, z lahkoto negovali pomarančasto in grobo kožo, izboljšali plastičnost in tonus tkiv, odstranili vse neestetske gube in vdolbine, pospešili delovanje anti - celulitnih in oblikovalnih krem, ponovno oživeli lokalni obtok in hranilnost kože ... Največji mori vseh žensk pa boste končno povedali – Zbogom!