Priprave na preverjanje in potrjevanje NPK pediker/pedikerka

Mani & pedi
Všečki (0)
Po dogovoru
Gerbičeva ulica 51a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na zemljevid
980,00 €
Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih.
Vrsta izobraževanja
Šola / NPK

Pediker je strokovnjak za nego nog in stopal. Težave s stopali kot so trda koža, vraščeni nohti, kurja očesa, otiščanci.. – vse to so težave od katerih je odvisno tudi naše splošno počutje.  Delo pedikerja je zelo odgovorno in za stranko pomembno. Zato je dolžnost pedikerja, da ohranja strokovno znanje na nivoju, ga nadgrajuje in izpopolnjuje. Poleg strokovnega znanja pedikerja pa so pomembni tudi primerni prostori, orodje in sprotno spremljanje novosti na tem področju.

Posebni pogoji za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije pediker/pedikerka

Posebni pogoji za pridobitev tega poklica so končana srednja poklicna ali strokovna izobrazba s področja kozmetike ali zdravstva.

Predstavitev programa

Program obsega 75 ur in poteka 1 do 2-krat na teden, med tednom v popoldanskem času, od 17.00 do 20.00 ure, v prostorih Zavoda AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana. Program se zaključi po približno treh mesecih izobraževanja. Po zaključenem programu lahko pristopite na preverjanje in potrjevanje znanja za pridobitev NPK pediker/pedikerka. Po uspešno opravljenem izpitu pridobite javno veljavni certifikat in nov poklic. Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK pediker/pedikerka.

Vsebina programa

V 75 urah strokovno teoretičnega in praktičnega dela iz pedikure boste osvojili vsa znanja in spretnosti, ki so predpisana v katalogu poklicne kvalifikacije pediker: priprava za izvajanje pedikure (prostora, aparatov, opreme, inštrumentov..), priprava dezinfekcijskih sredstev, izbor ustrezne tehnike dela, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov, odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, pravilna obravnava vraščenih nohtov, oskrba žuljev, klasična masaža noge, glivična obolenja nog in nohtov, diabetično stopalo. Pri praktičnem delu – vajah potrebujete modele, ki si jih priskrbite sami.

Šolnina

Šolnina znaša 980,00 EUR. Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih. Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja: 75- urno teoretično in praktično usposabljanje iz pedikure, delovni material in e-gradivo. Šolnina vključuje tudi DDV. V ceno izobraževanja ni vštet postopek preverjanja in potrjevanja znanj za pridobitev certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije Pediker/pedikerka. Cena izpita znaša 156,00 EUR.

Predavatelji

Posebej ponosni smo na predavatelje, ki vas bodo s svojimi bogatimi izkušnjami popeljali v svet znanja, velikih in majhnih skrivnosti poklica. Njihova odlična strokovna usposobljenost in smisel za pedagoško delo so najboljša zagotovila za visoko kakovost posredovanega znanja. 

Priprave na preverjanje in potrjevanje NPK pediker/pedikerka

Po dogovoru
980,00 €
Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih.