Priprave na preverjanje in potrjevanje NPK refleksoterapevt/refleksoterapevtka

Po dogovoru
Gerbičeva ulica 51a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na zemljevid
965,00 €
Cena velja za 93-urni program. V kolikor ne izpolnjujete vstopnega pogoja, pa znaša cena 145- urnega programa: 1335,00 EUR.
Vrsta izobraževanja
Šola / NPK

Vsebina programa

Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK refleksoterapevt/refleksoterapevtka. Teoretične vsebine povezujemo z veliko praktičnega dela. Tako vas bomo v programu seznanili z naslednjimi vsebinami: Razumevanje filozofij, ki so temelj za izvajanje refleksno conske masaže; Osnovne tehnike refleksno conske masaže stopal in dlani; Refleksno conska masaža palcev stopal in dlani; Refleksno conska masaža stopal ali dlani v povezavi z zobmi; Tehnike pritiska na živčne točke na stopalih glede na motorični živčni sistem, statiko, gibanje in glede na vegetativni živčni sistem; Obdelava refleksnih točk čaker na stopalih in dlaneh; Metamorfna metoda; Patologija, Tradicionalna kitajska medicina.

Posebni pogoji, ki jih mora izpolnjevati oseba, ki želi pridobiti poklicno kvalifikacijo NPK refleksoterapevt/refleksoterapevtka:

  • Znanja anatomije in fiziologije, higiene, zdravstvene vzgoje in komunikacije, ki so določena v verificiranih srednješolskih strokovnih programih na področju zdravstva ali 
  • Potrdilo o opravljenem preizkusu iz predpisanih zdravstvenih vsebin, ki ga kandidat opravlja na Ministrstvu za zdravje.

Če te pogoje izpolnjujete, se vpišete v program, ki pri nas obsega 93 pedagoških ur. Program bo potekal od 15. septembra do predvidoma sredine decembra 2017. Če vpisnega pogoja ne izpolnjujete, je za vas namenjen daljši, 145- urni program, ki poleg vaj iz refleksne masaže stopal vključuje še predavanja in izpite iz predmetov: Anatomija in fiziologija, Higiena, Zdravstvena vzgoja in Komunikacija.

Program bo vodila Dr. med. Milena Plut Podvršič, specialistka splošne medicine in apunkturologinja. Poleg klasične medicine se že 25 let ukvarja s komplementarno medicino, samozavedanjem, notranjimi pretoki energij in njihovim uravnavanjem v medsebojnih odnosih. Pri svojem delu uporablja različne tehnike komplementarne medicine kot so reiki, krija joga, meditacija, provokacija biopotenciala, mentalna dinamika. Podrobno preučuje in poučuje refleksno masažo stopal. V času delovanja se je zapisala tudi kot avtorica knjige Pot do Srca (1997), ki je pri ljudeh, tako poznavalcih kot drugih, požela veliko uspeha.

Šolnina

  • 145- urni program: 1335,00 EUR
  • 93- urni program: 965,00 EUR. Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih.

Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja (teoretično in praktično izobraževanje, delovni material, E-gradivo). V šolnino je vštet tudi DDV. 

Priprave na preverjanje in potrjevanje NPK refleksoterapevt/refleksoterapevtka

Po dogovoru
965,00 €
Cena velja za 93-urni program. V kolikor ne izpolnjujete vstopnega pogoja, pa znaša cena 145- urnega programa: 1335,00 EUR.