Prodam nov pedikerski strojček

Mani & pedi
Všečki (0)
Prodam izdelek
700,00 €
1290 Grosuplje, Slovenija
Poglej na zemljevid

Prodam popolnoma nov strojček za pedikuro, za več info piši.

Po mnenju strokovnjakov je najbolje uporabljati pedikerski strojček z vodnim razpršilom, saj voda ali razkužilna tekočina hladi tretirane predele, zato je pedikura bolj prijetna in manj boleča.Hkrati povzroči, da se prah, ki nastaja pri brušenju meša z vodo in tako ne leti po vsem prostoru.Pri pravilnem doziranju, pri kvalitetnih napravah za pedikuro ne bo težav s "špricanjem" vode, kar večino skrbi, saj se voda dozira v izjemno majhnih količinah in zaradi tega ne prihaja do tega pojava. Gre le za blago pršico - meglico, ki prijetno hladi tretiran predel.Pedikerski strojček ima do 40.000 vrtljajev, kar pomeni, da je eden najmočnejših, 12 mesecev garancije in zagotovljen servis. 

Garancija na napravo je 12 mesecev.Za izvajanje garancijskih in servisnih storitev imamo lasten  servis. Ponujamo tudi možnost takojšnje menjave ročnika za nemoteno opravljanje dela.

 

Pedikerski strojček ima digitalni zaslon za lažje upravljanje.

Specifikacije:

- barvni digitalni zaslon z upravljanjem na dotik,- meni v slovenščini,- 40.000 obratov na minuto, smer nastavljiva,- frekvenca: 50Hz/60Hz,- dimenzije: 42 x 26.5 x 19.5 cm,- teža: 6,8 kg,- napetost: AC100~120/ 220~240V.

Prodam nov pedikerski strojček

Prodam izdelek
700,00 €
Pošlji sporočilo