Profesionalna SPA znamka COMFORT ZONE

Kozmetika
Všečki (0)

Koža je ogledalo našega psihičnega in fizičnega stanja ter dobrega počutja in je rezultat vsakodnevnih odločitev. Naše poslanstvo je promocija zdravega in v vseh pogledih izpolnjujočega življenjskega sloga. Kozmetični izdelki so izdelani po naprednih, na znanstvenih dognanjih osnovanih rešitvah, za vidno izboljšanje kože, telesa in duha. Dr. Davide Bollati

Zgodba in vrednote kozmetične blagovne znamke

[ comfort zone ] je profesionalna SPA znamka, ustanovljena leta 1996 v Parmi (Italija). Ustanovitelj znamke je Dr. Davide Bollati, po izobrazbi farmacevt in kemik ter človek z veliko vizijo. Kožo vidimo kot odraz našega življenjskega sloga ter počutja in zato ponujamo celovit kozmetični pristop, ki vključuje profesionalne nege, izdelke za domačo uporabo in nasvete za zdrav življenjski slog ter ohranjanje lepote obraza in telesa.

[ comfort zone ] je svetovna znamka (Pariz, London, New York, Mehika, Hongkong) prisotna v vrhunskih salonih lepote in SPA-jih.

[ comfort zone ] spada pod okrilje podjetja Davines Group, kjer raziskave, razvoj in proizvodnja izdelkov v celoti potekajo na istem mestu, na novem sedežu podjetja v Parmi. Moderniziran kompleks je bil navdihnjen z vizijo trajnostne lepote in je edinstven prostor, v katerem se lahko naši sodelavci in partnerji srečujejo, delajo in delijo našo zavezanost, da postanemo najboljša družba za svet

Identita Comfort Zone  

Kvadratni oklepaji, ki obkrožajo logotip [comfort zone], predstavljajo ljubeč objem strokovnjakov za kozmetiko, ki nudijo vsakodnevno lepoto in dobro počutje. Ključne besede, ki spremljajo logotip, so:  Skin - Science - Soul: Koža, na katero smo osredotočeni; Znanost, naš vodnik; Duša, naša skrb za ljudi in svet okoli nas.

Znanstveni pristop

Ko govorimo o lepoti in negovalnih izdelkih, je ključnega pomena, da se upošteva napredek na različnih področjih: medicina, prehrana, dermatologija, nevroznanost, genetika in psihologija. Zaradi tega nenehno sodelujemo z multidisciplinarno skupino zdravnikov in raziskovalcev ter imamo tako dostop do najnovejših znanstvenih odkritij na področju zdravja, lepote in dobrega počutja. Naš odbor tako sestavljajo: dermatolog dr. Mariuccia Bucci, kardiolog dr. Massimo Gualerzi, nevrologinja dr. Claudia Aguirre in Alyssa Burns Hill, strokovnjakinja na področju delovanja hormonov.

 

Naš celovit pristop h kozmetiki

Nege vsebujejo edinstvene tehnike nanosa kozmetičnih izdelkov ter kombinacijo modernih in starodavnih masažnih tehnik. Celovita ponudba Comfort Zone neg za obraz in telo ter ritualne masaže delujejo na vsak tip kože na prav poseben način. Vsako potovanje se začne s Tranquility™ ritualom dobrodošlice, ki deluje proti stresno in sproščujoče za telo in duha ter poveča učinkovitost posebej izbrane personalizirane nege.

 

Na znanstvenih temeljih osnovane napredne sestave

Comfort Zone kozmetični proizvodi hranijo in negujejo kožo, zato je največji poudarek na sestavi izdelkov. Izdelki vsebujejo visok delež sestavin naravnega izvora, vse do 99%. Napredne visokotehnološke molekule in inovativni nosilci učinkovin so dodani le za izboljšanje varnosti in učinkovitosti proizvoda. Vsi izdelki so dermatološko testirani in so brez silikonov, mineralnih olj, parabenov in živalskih sestavin. Mednarodni certifikati in klinični testi, ki jih izvajajo notranji in neodvisni laboratoriji, zagotavljajo varnost in učinkovitost naših izdelkov.

 

Za več informacij klinknite na:

 

ali nam pišite na info@bomerx.si oz. pokličite na telefonsko številko 01/786-57-43 (pisarna Bomerx, d.o.o.).