Prvi saloni prejeli Certifikat odličnosti!

Kozmetika
Všečki (0)

Slovensko kozmetično združenje je podelilo prve Certifikate odličnosti!

Določili smo standarde po katerih lahko stranke ocenijo delovanje salona.
Certifikati odličnosti temeljijo po načelih kakovosti, ki so sestavni del dobre poslovne prakse, rednega izobraževanja, osredotočenosti in ozaveščanja strank in nesebične podpore celotni stroki.

Na zadnjem sestanku je predsednica združenja Bojana Doma Marinšek podelila prve certifikate odličnosti.

Certifikate odličnosti so prejeli:  Kozmetika in Savna Fanči – Rok Berlic, Kozmetični salon Nika – Martina Drašler, Snip Snap professional – Mateja Zupan Josipović, Nega telesa Christy – Kristina Šesek, Studio Eden – Nataša Volk, Ajna kozmetični salon – Silvija Štrukelj, Kozmetični salon Neguj.se – Danijela Cerovak, Moja lepotilnica – Bojana Doma Marinšek, Kozmetika Berni - Jožica Kavčič; Kozmetika in mikropigmentacija Lea - Leonida Kmetec in Kozmetični salon Andreja - Andreja Matučec  Iskrene čestitke za Vašo odličnost!

Zavedati se moramo, da kozmetičarke v Sloveniji opravljajo storitve na izredno visokem strokovnem nivoju. V opremo in znanje veliko vlagajo in škoda je, ker javnost ne pozna dovolj njihovih storitev. Zato smo se v združenju odločili, da bomo jeseni organizirali Teden kozmetike. Kozmetični saloni bodo za en teden odprli svoja vrata ter strankam pripravili posebne ponudbe. Namen Tedna kozmetike je približati in ozavestiti končne potrošnike o ponudbi kozmetičnih salonov. Malokdo ve, da z rednimi negami v salonu odpravljamo in preprečujemo nemalo lepotnih težav in da se za ta namen uporabljajo visoko tehnološko razvite aparature in visoko koncentrirane kreme in preparati.

Prednosti združenja so lastnice kozmetičnih salonov takoj prepoznale, zato je v kratkem času v združenje pristopilo že veliko salonov. Predsednica je Bojana Doma Marinšek, ki je z vsem srcem predana svojemu delu in stranke sprejema v centru Ljubljane v svojem butičnem kozmetičnem salonu Moja lepotilnica.

Lastniki kozmetičnih salonov se zavedajo, da je v združevanju stroke moč, prednost, večja prepoznavnost in partnersto. In kar je najpomembneje, skupaj lažje ozaveščamo o visoko kvalitetnih storitvah lepotnih salonov.