Revolucionarni tretma za polnjenje gub na osnovi matičnih celic

Kozmetika
Všečki (0)

Histomer wrinkle formula vsebuje dragocene izvlečke RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC (histomerične celice) in biološke snovi (čisti vitamin C, biopeptidi, izvlečki alge Ulva Lactuca), ki gube napolnijo in zgladijo. Tretma deluje globinsko v brazdi gube, poživi in stimulira kožo in s tem zmanjša vidnost tudi najglobljih brazd in izraznih gub. Koži obraza vrne elastičnost in jo pomladi. Kombinacija teh aktivnih snovi deluje na fribroblastih in pospešuje tvorbo novih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Domača nega za ohranjanje učinkov

Zjutraj: Obraz, vrat in dekolte očistite s čistilnim mlekom Wrinkle Formula Cleansing Milk. Nežno zmasirajte navlaženo kožo in sperite. Nanesite gladilni losjon Wrinkle Formula Refining Lotion in nežno zmasirajte obraz in vrat s kroglico vate, prepojeno z losjonom. Kremo Wrinkle Formula Day Cream nanesite na suho kožo obraza in vratu z nežno masažo, dokler se popolnoma ne vpije. Kot šok terapijo nanesite Oil Free Serum Complex po vsem obrazu z blagimi udarci s konicami prstov, dokler se popolnoma ne vpije.

Zvečer: Po potrebi odstranite ličila z oči in ustnic z odstranjevalcem Histomer Eye Make Up Remover. Obraz in vrat očistite s čistilnim mlekom Wrinkle Formula Cleansing Milk. Nežno zmasirajte navlaženo kožo in sperite. Nanesite gladilni losjon Wrinkle Formula Refining Lotion in nežno masirajte obraz in vrat s kroglico vate, prepojeno z losjonom. Nato kremo Wrinkle Formula Night Cream nežno nanesite po vsem obrazu, dokler se popolnoma ne vpije. Kot šok terapijo uporabite serum Wrinkle Formula Ultra Serum, tako da ga nežno nanesite po vsem obrazu z rahlimi udarci s konicami prstov do popolne absorpcije.

WRINKLE FORMULA CLEANSING MILK (200 ml) ČISTILNO MLEKO, ki ga sperete, pripravi kožo na nego WRINKLE FORMULA za zagotavljanje maksimalnih blagodejnih učinkov. Uporaba: Wrinkle Formula Cleansing Milk nanesite na navlaženo kožo in nežno masirajte s krožnimi gibi, nato sperite z vodo.

WRINKLE FORMULA REFINING LOTION (200 ml) GLADILNI LOSJON, s katerim koža postane bolj gladka in enakomerna, izboljša njen sijaj in zmanjša vidnost manjših gub. Uporaba: Losjon se uporablja takoj po čiščenju obraza z mlekom Wrinkle Formula Cleansing Milk. Nanesite ga tako, da obraz in vrat nežno masirate s kroglico vate, prepojeno z losjonom.

WRINKLE FORMULA DAY CREAM (50 ml) RAHLA IN LAHKA DNEVNA KREMA ZA POLNJENJE GUB. Krema je posebno bogata z MATIČNIMI CELICAMI, s pomočjo katerih okrepi vitalni zagon kože, ki brazdo gub potisne navzgor. Zahvaljujoč kompleksu “HFM” (Hyaluronic Filling Microspheres) zgladi gube od znotraj, kompleks “Repair Complex CLR” pa odpravi poškodbe na kožni strukturi, ki so nastale zaradi sončnega sevanja. Kožo globinsko nahrani in pomaga pri preprečevanju nastanka manjših izraznih gub. Visoka vsebnost sončnih filtrov zagotavlja popolno zaščito proti staranju. Uporaba: Kremo nanesite vsako jutro po običajnem čiščenju obraza z nežno masažo po obrazu in vratu.

WRINKLE FORMULA NIGHT CREAM (50 ml) BOGATA IN HRANLJIVA NOČNA KREMA ZA POLNJENJE GUB je bila razvita za intenzivno delovanje čez noč. Izkoristite ure nočnega spanja, da svojo kožo razstrupite, spodbudite njeno oksigenacijo ter regeneracijo bioloških celičnih mehanizmov. Njena formula na osnovi koncentriranih izvlečkov rastlinskih matičnih celic, ki je obogatena s kompleksoma “HFM” (Hyaluronic Filling Microspheres) in “Repair Complex CLR”, zgladi gube od znotraj in odpravi škodljive vplive sončnega sevanja na kožni strukturi.Uporaba: Kremo nanesite zvečer po običajnem čiščenju obraza in jo enakomerno porazdelite po celem obrazu in vratu.

WRINKLE FORMULA ULTRA SERUM (50 ml) ULTRAKONCENTRIRAN SERUM z lahko in prijetno teksturo. Zahvaljujoč koncentriranim izvlečkom MATIČNIH CELIC in kompleksu “HFM” zgladi gube od znotraj. Aktivna učinkovina “Re-Pulpactive” z izjemni lastnostmi napolni in učvrsti kožna tkiva pod gubami, njen globinski “lifting” učinek pa dvigne obrazne poteze. Serum je kozmetična alternativa kirurškim posegom vbrizganja maščobnega tkiva (lipofilling), ki obrazu povrne mladostni volumen in enakomerno zgladi obrazne poteze. Uporaba: Kremo lahko nanesete tako zjutraj kot zvečer po običajnem čiščenju obraza, tako da jo vtrete z nežno masažo in rahlimi udarci s konicami prstov.

Revolucionarni tretma za polnjenje gub na osnovi matičnih celic

Pošlji sporočilo