Sejem kozmetike - Abeceda lepote v Zagrebu

Kozmetika
Všečki (2)
1. 12. 2018 - 2. 12. 2018
Plaza Event Centru u Zagrebu
Poglej na zemljevid

Abeceda ljepote: najprepoznavnejše svetovne blagovne znamke prihajajo v Zagreb

Več kot 60 razstavljalcev in 150 blagovnih znamk, najnoveši tredni svetovne estetike, medicinske kozmetologije in estetske kirurgije, zanana imena iz sveta lepote, strokovna predavanja, bogat zabavni program in nagradne igre. Vse to nudi največji kozmetični sejem na Hrvaškem.

Zagreb, 8. studenog 2018. – Apsolutni hit u beauty tretmanima,danski brend DermaOxy, premium francuska kozmetika GERnetic, kozmetologija svjetskog glasaMCCM Medical Cosmetics, maderoterapija - noviji tretman u borbi protiv celulita, modne revije, natjecanje u make-upu– sve vas to očekuje na drugoj Abecedi ljepote – Festivalu kozmetike, koja će se održati 1. i 2. prosinca u Plaza Event Centru u Zagrebu.

Hitro rezervirajte svoje razstavno mesto. Za prve rezervacije do 20.6. vam organizator prizna 15% popust. 

Rezervirajte na wellness.ozone@gmail.com

Na prvem sejmu leta 2017, se je predstavilo 43 razstavljalcev, sejem pa je obiskalo 2.125 obiskovalcev. Na sejmu sta se odvijala dva tekmovanja, sejem so podprli trije sponzorji, delavnice pa so bile v štirih dvoranah. 

V letu 2018 bo sejem še boljši in so v pripravi različne delavnice, tekmovanja, animacije za obiskovalce, božični after party in še veliko več. 

Sejem kozmetike v Zagrebu.
Sejem je namenjen preprosto VSEM - distributerjem, lastnikom lepotnih salonov, kozmetičarkam, frizerkam, medicinskim sestram, zdravstvenim tehničarjem, wellness terapevtom, SPA centrom, hotelom, šolam in vsem ki ljubijo dober in zdrav videz.

Razstavljalci redzervirajte svoje mesto. 

Sejem kozmetike - Abeceda lepote v Zagrebu