Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY

Kozmetika
Všečki (1)
30. 3. 2019 - 31. 3. 2019
Ljubljana
Poglej na zemljevid
7,00 €
Cena celodnevne vstopnice

Praznik lepote se vrača z razširjeno vrhunsko ponudbo iz sveta kozmetike, manikire, frizerstva, plastične in estetske kirurgije, dentalne estetike ter Wellnessa. Več kot 5000 obiskovalcev, zanimivi gostje iz Slovenije in tujine ter odlična sejemska ponudba za profesionalce in ljubitelje lepote, kjer ne smete manjkati!

Profesionalci iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih dejavnosti, boste med mnogimi razstavljavci lahko izbirali svoje dobavitelje opreme, materiala in preparatov, deležni boste mnogih strokovnih predavanj, predstavitev, novosti in delavnic. Sodelovali boste lahko na raznih tekmovanjih, organizirana bodo tudi strokovna srečanja z mednarodnimi strokovnjaki iz različnih dejavnosti. Pripravljajo zelo kvaliteten Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM.

Edinstveno – ponovno se bodo na sejmu kozmetike posebej predstavljali tudi saloni in ponudniki storitev raznih dejavnosti iz Slovenije in regije. Obiskovalci in obiskovalke Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM, uporabniki in uporabnice kozmetičnih, frizerskih, estetskih in drugih storitev boste lahko na enem mestu preverili različno ponudbo in izbirali med mnogimi kvalitetnimi ponudniki storitev in kozmetičnih ter ostalih produktov namenjenih neprofesionalni uporabi.

Posebna novost je Mednarodni paviljon, kje se bodo predstavili ponudniki estetskih in dentalnih storitev iz regije.

GOSTI IN PREDAVATELJI NA GLAVNEM ODRU SEJMA so objavljeni na spletni strani sejma http://www.sejemkozmetike.si/gosti/

Program sejma si preverite na povezavi http://www.sejemkozmetike.si/program/

Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY

30. 3. 2019 - 31. 3. 2019
7,00 €
Cena celodnevne vstopnice