Reportaža s sejma Narava in zdravje 2015.

Kozmetika
Všečki (0)

Zavest o varovanju zdravja in narave se iz leta v leto krepi.

Narava-zdravje združuje pod eno streho najboljšo ponudbo iz različnih, med sabo v življenju prepletenih področij – prehrana, zdravje, naravna kozmetika, gibanje, wellness in zeleno sobivanje. Prireditev preko bogatih vsebin komunicira z različnimi generacijskimi skupinami obiskovalcev, ki so hkrati vaši obstoječi ali novi potencialni kupci.

Na letošnjem sejmu je svojo ponudbo predstavilo kar 288 podjetij iz 21 držav. Sejem je obiskalo 24.000 obiskovalcev. Poleg sejemskega dela, so se obiskovalci vse dni aktivno vključevali v bogat, kakovosten in dinamičen spremljevalni program, ki je zajemal prek 180 različnih predavanj, delavnic, meritev, degustacij, okroglih miz idr.

Še nekaj zanimivosti o samih obiskovalcih sejma:

  • Največji odstotek obiskovalcev je starih med 30 in 60 let – ravno ti obiskovalci pa tudi predstavljajo največjo kupno moč.
  • Najbolj številno so se odzvali tisti iz Ljubljane in okolice (61,40%), sledi Gorenjska (14,88%), Štajerska (9,77%), Dolenjska in Posavje (4,19%), Notranjska (3,72%), Primorska (2,33%), Prekmurje (0,47%), Koroška (0,47%).
  • Večina anketirancev namerava sejem obiskati tudi naslednje leto.

Prav vsi razstavljalci smo se strinjali, da je bil letošnji odziv obiskovalcev nad pričakovanji. Tradicionalni sejem Narava zdravje je odprl svoja vrata za 4 dni, tematika sejma je bila "za zdrav življenjski slog". Ves čas so se odvijala različna predavanja, delavnice. Na našem razstavnem prostoru smo preizkušali dermaroler, čopiče, vrisovali obrvi in izvajali magnetne terapije. Sejem je bil razdeljen na več sklopov in sicer na prehrano, gibanje, wellness, naravno kozmetiko, zeleno sobivanje in zdravje.
Na sejmu smo predstavljali tudi KREMCO. Na letošnjem prostoru smo izvali magnetne terapije in cryolipolizo obraza.

Sejemski program je bil zelo zanimiv, poln dogodkov. Naj vam nanizamo samo nekaj dogodkov ki smo jih bili deležni: 

PREHRANA

ZDRAVJE

GIBANJE

  • Poučna svetovanja in treningi za tekače začetnike in za tiste, ki tečejo male in velike maratone, z Urbanom Praprotnikom, vodjo Urbanih tekačev
  • Gibalne delavnice za starejše s Simbiozo Genesis
  • Joga za sprostitev
  • iDance – 3D fuzija plesnih ritmov s Plesno šolo Urška
  • Aktivnosti Športne zveze Ljubljana
  • Miniolimpijada

ZELENO SOBIVANJE

WELLNESS IN NARAVNA KOZMETIKA

… IN ŠE
Grafološka analiza podpisa
Astrološko svetovanje
Predavanja z meditacijo: Ozaveščanje duhovnih potencialov in njihova uporaba v vsakdanjem življenju
Bogastvo kamnin z vzhoda …

Se ponovno vidimo naslednje leto!