ŠENTJANŽEVO OLJE

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
6,00 €
,
Poglej na zemljevid

Prodam domače šentjanževo olje. Postopek izdelave: maceracija. Izvleček šentjanževke vsebuje veliko različnih snovi, ki delujejo protivnetno, protigljivično in protibakterijsko, pa tudi protibolečinsko. Zaradi antikarcerogenega delovanja flavonoidov se šentjanževo olje lahko uporabi tudi za lažje celjenje ran po operativnem posegu.

S šentjanževim oljem si lahko pomagamo pri izbruhu herpesa in aken, z njim gladimo hrapavo kožo, umirjamo razdraženost kože po opeklinah ali pikih različnih insektov, tudi pri različnih alergičnih reakcijah in vnetjih kože. Olje povečuje prekrvavitev kože, razkužuje rane in pospešuje celjenje kože. Če ga uporabljamo po sončenju, podaljša obstojnost lepega bronastega tena. Lajša težave pri vaginalnih infekcijah (infekcije maternice, jajčnikov, cist), revmi, putiki, razširjenih žilah, bolečinah v ledvenem delu, hrbtenici.

Z rednim vtiranjem šentjanževega olja omilimo revmatične bolečine, izpahe in izvine ali pa bolečine v mišicah, išijas, bolečine zaradi vnetih živcev ali obrabljenega hrustanca, trebušne krče pri dojenčkih. Nosečnicam pride prav pri borbi proti strijam (vendar pa ne smejo piti čaja iz šentjanževke!) In morda ne najmanj pomembno: v obliki masaže tudi v današnjih časih izganja `zle demone` v podobah stresa, napetosti, depresije, nespečnosti … pri čemer ne povzroča utrujenosti ali zasvojenosti.
Uporabljate ga lahko tudi pri živalih. Pakirano je po 1 dl. Pošljem tudi po pošti. Inf. in naročilo: 041-326-232

ŠENTJANŽEVO OLJE

Prodam izdelek
6,00 €
Pošlji sporočilo