SOSkin francoska dermokozmetika, inovativni izdelki.

Kozmetika
Všečki (0)
Podrožnik 3, 3330 Mozirje
Poglej na zemljevid

Laboratorij SOSkin

Spoštujejo človeško naravo zato se formule zgledujejo po strukturi kože in ohranjajo njeno ravnovesje.

Glede kvalitete ne sklepajo kompromisov zato so izdelki izdelani v Franciji, testirani na biokompatibilnost in zagotavljajo optimalno toleranco.

Podjetje SOSkin

Cilj podjetja SOSkin, ki ga je leta 1990 ustanovil dr. Alexandre DINGAS, je ustvariti blagovno znamko, ki je učinkovita, spoštljiva do kože in predvsem pusti pri uporabniku zaupanje v kvaliteto izdelkov SOSkin.

Biolog, razočaran nad svojimi prvimi izkušnjami s francoskimi laboratoriji, se je zato odločil ustvariti blagovno znamko. Družinsko podjetje želi ohraniti neodvisnost in ne postati še ena blagovna znamka, v kateri prevladujejo trženje. V sodelovanju s strokovnjaki, dermatologi in farmacevti  razvijajo izdelke za različne tipe kože ter za edinstvena pričakovanja strank. So družinsko podjetje, ki je prisotno v 44 državah.

Pri SOSkin ne verjamejo v univerzalne rutine ali konvencionalne formule. Naložbe so namenjene raziskavam in razvoju formulaciji in vsa proizvodnja poteka znotraj podjetja. Tako izpolnjujejo resnično potrebo po zaščiti in spoštovanju naše kože.

Spoštovanje naše kože pomeni predvsem spoštovanje njenega naravnega ritma.

Da bi zagotovila svojo pregradno funkcijo in zagotovila učinkovito zaščito pred vsakodnevnimi agresijami, ima naša koža naravno sposobnost obnavljanja. Ta mehanizem so razvozlali in oblikovali formule, ki se zgledujejo po njem, tako da jih koža najbolje prenaša. Z delom s kožo vzdržujejo pravo ravnovesje med stimulacijo in toleranco: to imenujemo “biokompatibilnost”.

Spoštovanje

Ker SOSkin ohranja našo kožo, ohranjajo tudi naše okolje z odgovornimi formulami in reciklirano embalažo. Delo v laboratoriju poteka brez testiranja na živalih. Varnost in dobro počutje zaposlenih je tudi v središču skrbi podjetja, ki izpolnjuje svojo družbeno vlogo in ima enake zahteve do dobaviteljev.

Strast

Poleg premium formul želijo iti še dlje s popolnim nadzorom nabave surovin, proizvodnje in nadzora v laboratoriju SOSkin v Carrosu, občini Nice Côte d’Azur, s certifikatom ISO 22716. Ta nadzor omogoča zagotavljanje sledljivosti za optimalno varnost in stalno raven kakovosti.

Inovacije

Pri SOSkin, v družinskem podjetju že več kot 32 let ustvarjajo unikatne formulacije. Ker znanost napreduje, se predpisi razvijajo in pogled na sestavine se spreminja. Prepričani, da lahko z osredotočanjem na bistvo naredijo bolje, posebno pozornost namenjajo kakovosti sestavin in sestavi izdelkov. Ta pristop je vir za stalne inovacije in prinaša jamstvo za enak ali boljši rezultat.

Lista formulacij in katere sestavine kozmetika SOSkin ne uporablja so na voljo https://e-drogerija.com/e-drogerija-laboratorij-soskin-dermokozmetika/

SOSkin francoska dermokozmetika, inovativni izdelki.

Pošlji sporočilo