Spring SALON 2019

Frizerstvo
Všečki (0)

Revija SALON je pripravila novost na področju strokovnih lepotnih dogodkov. 

V hotelu Bernardin v Portorožu se bo zgodil prvi 2 - dnevni strokovni dogodek z imenom SPRING SALON PORTOROŽ 2019. 

Istočasno se bo odvijalo tudi

11. mednarodno tekmovanju v oblikovanju nohtov
NAIL DESIGN 2019

Vsakdo je zmagovalec! 

Z velikim navdušenjem vam sporočamo, da bomo ponovno organizirali tekmovanje oblikovanja nohtov NAIL DESIGNkot smo ga 10 let zapored v sklopu kozmetično frizerskega sejma v Celju.

Ključ do uspeha je predanost delu, ki ga opravljaš, visoke etične norme,

predvsem pa trdo delo pogosto pozno v noč, ko vsi drugi že sladko spijo.

Sobota bo namenjana predvsem različnim manjšim ali večjim look & learn seminarjem in raznim predstavitvenim ter specialnemu Hands-on tečaju. Zvečer bo sledil družabni del programa - After party na prostem (če bo naklonjeno vreme). 

Nedeljski program pa bo konceptiran za vse udeležence dogodka. V dopoldanskem terminu za vse udeležence priravljamo zanimivo strokovno predavanje, po kosilu pa bo sledil frizerski GRAND FINAL SHOW  s priznano frizersko ekipo (ime naj bo še skrivnost). 

Obiskovalci se bodo lahko odločali med vstopnicami za sobotni celodnevni program ali pa samo nedeljski celodnevni program ter tudi za celoten program (2 - dnevni paket). Prav tako smo že sedaj poskrbeli, za nastanitveno gostinski del. Rezervirali smo 100 sob v Vilah Bernardin3* in pa nekaj 10 sob v Hotelu Bernardin 5*. Mesec Portorož je v maju zelo zaseden. Poleg tega je v istem terminu Internautica. 

Prenesite si datoteko

Spring SALON 2019

18. 5. 2019 - 19. 5. 2019