Tečaj pantha rei - limfne drenaže

Fizioterapija
Všečki (0)
26. 09. 2018 do 29. 09. 2018
Wellness SPA Center Thermane Laško
Poglej na zemljevid
200,00 €
Predprijava s plačilom do 31. 8.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Tečaj maderoterapije in pantha rei limfne drenaže

Maderoterapevtska vročica je zajela Slovenijo! V wellness centrih je vedno več povpraševanja po masaži z valjčki. Kot odgovor na povečano zanimanje se, izvirno kolumbijska ideja mehanoterapije, vse bolj pogosto pojavlja v ponudbi spa centrov. 

O MADEROTERAPIJI
Čeprav je prva informacija, ki jo lahko zasledimo usmerjena na anticelulitne tretmaje, ta metoda lahko skozi kreativnost in znanje terapevta svoje mesto najde tudi v športnih in terapevtskih masažah s pomočjo lesenih pripomočkov oz. valjev. Roke terapevta najprej segrejejo kožo, mišice in pripravijo živčni sistem šele nato se vključi valjčke. Valjčki so sestavljeni iz 10-ih delov. Vsi so iz bukovine in premazani z vodoodpornim lakom, ki ni škodljiv za kožo in organizem. Poleg 5 različnih valjčkov se v setu nahaja še lesena skodelica za vakuum masažo kot tudi specialno kreirana lopatica za oblikovanje telesa in limfno drenažo. 

O RITUALU MAGIC FACE MADEROTERAPIJE
Magic face ritual maderoterapije je ritual, ki vsebuje "anti-aging" masažo obraza z refleksoterapevtskimi in akupresurnimi elementi masaže obraza in lasišča ter tehnikami limfne drenaže. 
S shiatsu prijemi in elementi tajske joge terapevt pripomore k sproščanju mišic vratu in ramen. S pomočjo maderoterapevtskih pripomočkov se nadaljuje tretma, ki osveži kožo, poveča tonus mišic na obrazu in vratu, zmanjšuje znake staranja. Magic face ritual maderoterapije vpliva tudi na izboljšan pretok energije skozi meridiane celega telesa in posledično na celotno telo deluje antistresno.

V Thermani Laško organiziramo tečaj maderoterapije, magic face rituala maderoterapije in pantha rei tečaj. 

TEČAJ PANTHA REI - LIMFNE DRENAŽE 

Datum: 26., 27. in 28. 9. 2018
Kraj: Wellness SPA Center Thermane Laško
Cena: 
  • Tečaj Pantha Rei (20 ur), predprijava s plačilom do 31. 8. - 200,00 EUR
  • Tečaj Pantha Rei (20 ur), prijava s plačilom od 1. 9. - 250,00 EUR
Predavatelj: Peđja Filipović 

Vsi tečaji potekajo v srbskem jeziku. Minimalno število udeležencev je 10 oseb na posamezen tečaj. Maksimalno število udeležencev je 30 oseb na posamezen tečaj.
Thermana d.d. si pridružuje pravico do odpovedi seminarjev!

Dodatne informacije in prijave: Oddelek rezervacij - T: 03 423 2100 E: info@thermana.si

Tečaj pantha rei - limfne drenaže

26. 09. 2018 do 29. 09. 2018
200,00 €
Predprijava s plačilom do 31. 8.