Tečaj permanentnega make up-a

Makeup
Všečki (0)
3. marec, 2018
Prešernova ulica 1, Maribor
Poglej na zemljevid
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Osebna urejenost je v današnjem času nujna, predstavlja poslovno obveznost, saj je pomemben del neverbalne komunikacije in ključna za ustvarjanje dobrega prvega vtisa.

K osebni urejenosti sodi tudi lepo urejen obraz. Permanentni make up ali mikropigmentacija je metoda, kjer z iglo vnašamo pigmente pod zgornji sloj kože, na mestih je to potrebno. Namen postopka je odprava asimetrije in različnih nepravilnosti na obrazu, ki so lahko posledica različnih bolezni in poudarjanje naravnih potez obraza. Obraz je tako videti lepši in mlajši. 

Tečaj bo potekal v štirih sklopih:

 • Sklop 1 ( 3. in 4. marec 2018, od 9. do 17. ure)
  Osnovni seminar vključno s tehniko risanja
 • Sklop 2 (10. in 11. marec 2018, od 9. do 17. ure)
  Intenzivna praksa
 • Sklop 3 (17. in 18. marec 2018, od 9. do 17. ure)
  Intenzivna praksa
 • Sklop 4 (24. marec 2018, od 9. do 14. ure)
  Zaključek s praktičnim preizkusom – izpit 

Na tečaju boste prejeli vse potrebne materiale, priskrbeti pa si boste morali modele. Za vključitev v tečaj morate imeti zaključeno izobraževanje v programu kozmetični tehnik ali kozmetika.

Po uspešno opravljenem izobraževanju boste prejeli diplomo Akademije Gaube Kosmetik. 

Tečaj bo vodila Nives Versa, ki ima že 21 let izkušenj na področju permanentnega make-up-a.

Nives Versa je bila med prvimi, ki so se v Sloveniji začele ukvarjati s permanentim make-up-om. Udeleževala se je različnih seminarjev na tem področju, kar dokazujejo številne diplome, izkušnje pa je pridobivala tudi na mednarodnih srečanjih (sejmih, simpozijih itd.).
Od leta 1997 izobražuje v Sloveniji in na Hrvaškem in tako svoje znanje ter bogate izkušnje prenaša na druge. 
Kot predstavnica Gaube Kosmetik je predstavljala izdelavo premanentnega make-upa na sejmih v Sloveniji, na Hrvaškem, Nemčiji in v Avstriji. V letu 2015 pa je sprejela njihovo povabilo in opravila usposabljanje permanentnega make-up-a in tetoviranja las (scalp taoo) v Grazu in na Dunaju ter si pridobila naziv »trenerja«. Svoje znanje je nato še nadgradila z udeležbo na izobraževanju v Innsbrucku pri svetovno znanem Master Classes trenerju Svitoslavu Otchenash-u.

Prenesite si datoteko